Yalnızca değerleri farklı iki dosyada aynı formülü kullanamıyorum

Excel Vers. ve Dili
Office 365
Linkde hazırladığım çalışanların mesai saatlerini hesaplamak istediğim bi formül var fakat formülü ocak ayı sayfasında hazırladım diğer aylar tıpa tıp aynı olmalı-olmasına rağmen- diğer sayfalarda saçma sonuçlar veriyor. Kısaca girdi olmayan satırlarda boş olmasını girdi ve çıktı saatlerinin eşit olduğu-24 saat çalışma- durumlarında 24 yazmasını ve diğer durumlarda toplam kaç saat çalışıldığını almak istiyorum.

http://www.dosya.tc/server15/vlh55e/Altan_Demir.xlsx.html

Excel Vers. ve Dili
Office 365
Sorunumu çözdüm burayada yazayım belki birine faydası dokunur. Sebebini anlamamakla birlikte ilk oluşturduğum formülde sonuç hücreleri biçimlendirme bölümünde otomatik saat biçimine geçmiş diğer eklediğim formüllerde genel olarak kalmış bu yüzden çıkan sonucu ondalık sayı halinde veriyordu. Aynı menüden saat biçimini seçmemle birlikte istediğim sonuçları aldım.

Excel Vers. ve Dili
Office 365
giriş değeri çıkış değerinden büyük ise geçerli olan komuttaki 1 in anlamı nedir ? kendi yüklediğimdede var ama tam olarak anlamını bilmiyorum yalnızca 1 eklemeden sonuç hatalı çıkıyor değer olarak benim sonucuma 24 saatmi ilave ediyor hücre tipi saat olduğu için?