yandaki sütundaki rakamı üstüne toplama

Excel Vers. ve Dili
ofis 2003
türkçe
İyi günler. B sütununa yazdığım rakamı c sütünundaki yazan rakamın üzerine nasıl toplayabilirim. B sütunu her gün değişecek olup C sutunu aylık satışı otomatik olarak vermesini istiyorum Teşekkürler.Örnekteki b3 sütununa 10 yazdığımda c3 sütunu 100 olsun. aşağıya doğru toplasın

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
ofis 2003
türkçe
B3 HÜCRESİNE yazdığım herhangibir rakamı C3 HÜCRESİNDE yazan rakamın üstüne toplasın.
örnekte verdiğim elma nın bugün satılanı 10 kg. ise dünkü toplam 90 üzerine toplayarak c3 HÜCRESİNİN 100 olmasını istiyorum.gibi. aşağıya doğru günlük şatılanı yanındaki bir gün önceden kalan ( C Sütununndaki yazan rakamların) üzerine toplasın

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
Office 2013 - Eng
ayni satira yapilabilecegini sanmiyorum, baska bir satir daha eklenmeli

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Win7 Home Basic TR 64 Bit

Ofis-2010-TR 32 Bit
B3 HÜCRESİNE yazdığım herhangibir rakamı C3 HÜCRESİNDE yazan rakamın üstüne toplasın.
örnekte verdiğim elma nın bugün satılanı 10 kg. ise dünkü toplam 90 üzerine toplayarak c3 HÜCRESİNİN 100 olmasını istiyorum.gibi. aşağıya doğru günlük şatılanı yanındaki bir gün önceden kalan ( C Sütununndaki yazan rakamların) üzerine toplasın
Ekli dosyayı inceleyiniz.
Kodlar sayfa1in modülündedir.:cool:
Kod:
Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
If Intersect(Target, Range("B1:B" & Cells(65536, "A").End(xlUp).Row)) _
Is Nothing Then Exit Sub
On Error Resume Next
Target.Offset(0, 1).Value = Target.Offset(0, 1).Value + Target.Value
End Sub

Excel Vers. ve Dili
Office 2013 - Eng
ben bu sekilde cok hataya acik oldugunu dusunuyorum, evren hocamin eline saglik kolay gelsin..

Excel Vers. ve Dili
ofis 2003
türkçe
teşekkür ederim .üstüne topluyor. elinize sağlık