Yaptıgım Stok Programında Bazı Menüler Calısmıyor Yardım Eder misiniz

Excel Vers. ve Dili
office2000 türkce
arkadaslar excel de makro bilgim hiç yoktu bu forum sayesinde birçok şey öğrendim. Fakat yaptıgım stok takip programında arama menüsü excel hücrelerinde sıra sütununa rakam yazmaması ve en son olarakta Stok Satış Fiyatları, Stok Giriş Fiyatları excel de sütunlara yazmıyor.Bu hataların giderilmesi okul hayatımda çok önemli ..siz bilen arkadaslar için kolay gözükebilir lütfen bir bakın çok teşekkürler şimdiden

http://rapidshare.com/files/10704748/volkan_stok.xls.html

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
office2000 türkce
Stok takip

arkadaslar attıgım programa lütfen bakarmısınız sadece arama butonu çalışmıyor birde stok alış ve satış fiyatları excel e yazmıyor nolur bi bakın lütfen

Excel Vers. ve Dili
office2000 türkce
Upload edildi

arkadaslar siteye upload yapmayı bilmiyordum sonunda buldum şimdi dosyamı gönderiyorum son haliyle ama kayıt bul menüsü çalışmıyor yani ben herhangi birşeye göre aramısını istiyorum ama arama yapamıyorum. Ayrıca
birde stok giriş fiyatları var excel sütununda onları sanki tarih yazıomuş gibi nokta koyarak yazıyor ben ise hemen yanında stok satış fiyatları gibi yazsın isteyerek progamı yapmıştım ama olmadı bi bakarsanız çok sevinirm

programer

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2022 - Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
16-03-2025
Programınızda Sıra yazan yere sayı girmeniz gerekli. Kayıt bul bu şekilde çalışıyor. Programınız üzerinde istediğiniz değişiklikleri yaptım isterseniz bi bakın. Saygılar

Excel Vers. ve Dili
office2000 türkce
Çok sağol

çok tesekkürler programın hatalarının yapılcağından mutlaka emindim büyüksün excel.web.tr