Yardım, bir hücreye değer girdiğimde başka hücreden referans alma

Excel Vers. ve Dili
Türkçe, office 2016
Arkadaşlar iyi günler , tank hesaplama exceli yapmak istiyorum , elimde bütün veriler var, ama formül yapamıyorum, istediğim şey şu; ben bir hücreye 5 yazdığımda başka yerde 5 cm kaç m3 e geliyor onlarıda yazcam, yani a1 hücresine 5 yazdığımda m3 ü yazdığım hücredeki sayıyı versin bana, yardımcı olcak arkadaş olursa mailden foto yollarım buraya atamadım , iş için lütfen yardım edin

YUSUF44

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
İş : Ofis 365 - Türkçe
Ev: Ofis 365 - Türkçe
Merhaba. Foruma hoş geldiniz.

İsteğiniz yapılabilir elbette. Ancak yapılabilmesi için dosya örneği görmemiz iyi olur. Örnek excel dosyanızı (varsa özel bilgileri silerek/değiştirerek) dosya yükleme sitelerinden birine yükleyip linkini burada paylaşabilirsiniz.

Excel Vers. ve Dili
Türkçe, office 2016
Çok teşekkür ederim , fotoğraf yükleme ve dosya ekleme denicem

Excel Vers. ve Dili
Türkçe, office 2016
Mail adresinizi alsam , telefondan yükleme yapamıyorum şuan , wifi yok, size atsam dosya bana bir kaç örnek yapsanız , ben diğer değerleri girerim , işim için çok önemli,

YUSUF44

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
İş : Ofis 365 - Türkçe
Ev: Ofis 365 - Türkçe
Maille bana gönderebiliyorsanız google drive gibi bir siteye de yükleyemez misiniz?

Excel Vers. ve Dili
Türkçe, office 2016
Yükleme işlemi , dosya.co ve drive da çok yavaş, ama mail yolu iyi olur gibi, makine bakım işinde çalışıyorum şuan pc yi internete bağlama durumum yok, belki basit bir formül ama bulamıyorum