Yardımcı sütun kullanmadan çözüme ulaşma

Excel Vers. ve Dili
EXCELL 2007 -TURKCE
Arkadaşlar ekteki dosyada ne yapmak istediğim yazılı..yardımlarınızı bekliyorum

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

dEdE

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2013 TR 64 Bit
Merhaba,
Sorunuzu ne yapmak istediğinizi) doğrudan buraya yazsanız hem sorunuz daha fazla dikkat çekici olur, hemde yardımcı olup olamayacağımız konusunda bilgimiz olur. Sorunuzu görmek için dosyayı indirmek zorundayız. Limitli kullanıcılar için (Limitsiz de olsa) bilmediği, yanıtlayamayacağı ya da ilgi duymadığı bir dosyayı indirmenin sadece limiti bitirmekten ve boşa zaman geçirmekten öte bir anlamı yoktur.
Hoşçakalın.

Excel Vers. ve Dili
EXCELL 2007 -TURKCE
Merhaba,
Sorunuzu ne yapmak istediğinizi) doğrudan buraya yazsanız hem sorunuz daha fazla dikkat çekici olur, hemde yardımcı olup olamayacağımız konusunda bilgimiz olur. Sorunuzu görmek için dosyayı indirmek zorundayız. Limitli kullanıcılar için (Limitsiz de olsa) bilmediği, yanıtlayamayacağı ya da ilgi duymadığı bir dosyayı indirmenin sadece limiti bitirmekten ve boşa zaman geçirmekten öte bir anlamı yoktur.
Hoşçakalın.

Bana yardımcı olmak yerine bu kadar açıklayıcı bir cevap yazdığınız için teşekkür ederim ama 22KB lık bir excelli indirmek kaç dakika ve ne kadar limit alır sizce..

Sorunum şu:Aynı Sütunda B1,B3,B5 hücrelerindeki veri USD, B2,B4,B6 hücrelerindeki veri EUR..şimdi ben öyle bir formül yazmak istiyorum ki C sütunundaki veri eğer B sütunundaki veri EUR ise sabit kalsın ama USD ise ilgili günün Paritesinden EUR ya dönsün istiyorum..Bu işlemi yardımcı sütun olmadan nasıl yapabilirim?

usubaykan

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Ev : Office Excel 2003
İş : Office Excel 2003
Selamlar,

Vermiş olduğunuz örnek dosyadan anladığım kadarıyla "€" olanları 1 değerine "$" olanları ise kur değerine böldürmek istemişsiniz.
Bunun için kullanıcı tanımlı foksiyon kullandım.(Bu Fonksiyonu öğreten hocama Tşk.)

Örnek Dosya Ektedir. İncelermisiniz.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
EXCELL 2007 -TURKCE
Sn usubaykan,

Çok Teşekkür ederim. Elinize sağlık.

Ben bu excelli başka bir tabloya aktardığım zaman değerler boş geliyor. (Sayfa1(2) yi sildiğim zaman da aynısı oluyor.) Başka bir sayfaya bu formülü sorunsuz nasıl taşıyabilirim. Bir başka bilgisayarda da açılabilecek konumda yapabiliyor muyum?

Son düzenleme:

usubaykan

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
İşinize yaradığına sevindim.

usubaykan

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Selamlar,
Dosyayı başka bir bilg. taşıdığınızda hata vermemesi gerekir. Hata dosya ile ilgili değil makro güvenliği ile ilgili olabilir. Sayfalar arası bir bağlantı yok ben de sayfa1(2) yi sildim bende çalışır durumda. Sadece tabloyu taşımanız bir şeyi ifade etmez. Tabloyu taşıdığınızda Visual Basic teki Modul 1 de kopyalamalısınız ki (Onun içerisinde "FORMAT" adlı kullanıcı fonksiyonu yazılı) sağlıklı çalışsın.

usubaykan

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Rica ederim, iyi çalışmalar.