YaŞ Durumuna GÖre Ayri Sayfalara Bİlgİler Aktarma

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
Kendİmce Bİr Aİle Yardimi Bİldİrİmİ Takİp Programi Hazirliyorum. Bİr Çok Kismini Hallettİm. Fakat Personelİn, 6 YaŞini Dolduran, 6 YaŞini Doldurmayan Ve 25 YaŞini Dolduran Çocuklarinin Bİlgİlerİnİn Ayri Ayri Sayfalara Personelİn Bİlgİlerİyle Bİrlİkte Yansimasini Ya Da Gelmesİnİ İstİyorum.
Bu Konu Da Yardimlarinizi Beklİyorum.
TeŞekkÜrler...
Daha AnlaŞilir Olmasi İÇİn Dosyayi Ekledİm.

Aile Tard Bild. Sayfasında sicil hanesine ilgilinin sicilini girince bilgileri geliyor. Birde 6 YaŞini Dolduran, 6 YaŞini Doldurmayan Ve 25 YaŞini Dolduran Çocuklarinin Bİlgİlerİnİn Ayri Ayri Sayfalara Personelİn Bİlgİlerİyle Bİrlİkte Yansimasini Ya Da Gelmesİnİ İstİyorum.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
Yardımcı olabilecek bir üstad yok mu???

Kendİmce Bİr Aİle Yardimi Bİldİrİmİ Takİp Programi Hazirliyorum. Bİr Çok Kismini Hallettİm. Fakat Personelİn, 6 YaŞini Dolduran, 6 YaŞini Doldurmayan Ve 25 YaŞini Dolduran Çocuklarinin Bİlgİlerİnİn Ayri Ayri Sayfalara Personelİn Bİlgİlerİyle Bİrlİkte Yansimasini Ya Da Gelmesİnİ İstİyorum.
Bu Konu Da Yardimlarinizi Beklİyorum.
TeŞekkÜrler...
Daha AnlaŞilir Olmasi İÇİn Dosyayi Ekledİm.

Lütfen yardımcı olur musunuz.. Benim İçin önemli

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003
Dosyayı eklemişssiniz ama veritabanına hiç bilgi girmemişssiniz. Bazı örnek bilgiler girerseniz daha iyi anlaşılır. Belki sorunuza cevap alırsınız.

Excel Vers. ve Dili
offis2013 Türkçe
Sayın "umut343434" dosyanızı inceledim. Sizin isteğiniz bana göre zaman isteyen bir iş eğer ekte gönderdiğim dosyayı incelerseniz sorunuza cevap bulabilirsiniz. Yine de işin içinden çıkamazsanız ve bana biraz zaman verirseniz özel olarak ilgilenirim.

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
Sayın "umut343434" dosyanızı inceledim. Sizin isteğiniz bana göre zaman isteyen bir iş eğer ekte gönderdiğim dosyayı incelerseniz sorunuza cevap bulabilirsiniz. Yine de işin içinden çıkamazsanız ve bana biraz zaman verirseniz özel olarak ilgilenirim.
Değerli "muhceli" hocam, benim kıt bilgilerim bunların içinden çıkmaya yetmiyor. Zaman ayırı ve ilgilenirsen minnet duyarım.
TEŞEKKÜRLER

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
Merhaba

Değerli "muhceli" hocam, benim kıt bilgilerim bunların içinden çıkmaya yetmiyor. Zaman ayırı ve ilgilenirsen minnet duyarım.
TEŞEKKÜRLER