ben bu user formu hazırladım fakat yazdır komutunu tamamlıyamadım yazdır komutuna bastığımda aşağıdaki işlemlerin yapılmasını istiyorum
1 şube kredi komitesini yazdırsın
2 eğer kredi vadesi 12 aydan fazla ise sigorta sözleşmesini yazdırsın 12 ay veya daha az ise sigorta sözleşmesini yazdırmasın
3 borçlu için virman talimatı yazdırılsın
4 borçlu eğer emekli ise yani option button evet seçilmisse, virman emekli 1. sayfa yazdırılsın
5 kefil var ise kefil için virman talimatı 2. sayfa yazdırılsın
6 kefil eğer emekliyse virman emekli 2. sayfa yazdırılsın
7 2. kefil varsa kefil için virman talimatı 3. sayfa yazdırılsın 2. kefil emekliyse virman emekli 3. sayfa yazdırılsın
8 eğer kredi miktarı veya kredi vadesi yazılmadıysa lütfen vade giriniz veya lütfen kredi miktarını giriniz şeklinde msg box uyarısı versin
9 şimdilik bukadar
iyi çalışmalar
1 şube kredi komitesini yazdırsın
2 eğer kredi vadesi 12 aydan fazla ise sigorta sözleşmesini yazdırsın 12 ay veya daha az ise sigorta sözleşmesini yazdırmasın
3 borçlu için virman talimatı yazdırılsın
4 borçlu eğer emekli ise yani option button evet seçilmisse, virman emekli 1. sayfa yazdırılsın
5 kefil var ise kefil için virman talimatı 2. sayfa yazdırılsın
6 kefil eğer emekliyse virman emekli 2. sayfa yazdırılsın
7 2. kefil varsa kefil için virman talimatı 3. sayfa yazdırılsın 2. kefil emekliyse virman emekli 3. sayfa yazdırılsın
8 eğer kredi miktarı veya kredi vadesi yazılmadıysa lütfen vade giriniz veya lütfen kredi miktarını giriniz şeklinde msg box uyarısı versin
9 şimdilik bukadar
iyi çalışmalar