Yazdırılıyor uyarısı çıkmasın.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2013
Kullandığım bir excel dosyasında makro yardımıyla verileri teker teker yazdırıyorum. Ve her bir sayfa sonunda makro bana devam edip etmemeyeceğimi soruyor. Her bir sayfanın yazıcıya gönderilmesi sırasında "YAZDIRILIYOR" başlıklı uyarı geliyor. Bunu nasıl engelleyebilirim.

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Selamlar,

Sorunuzu gayet güzel sormuşsunuz. Keşke kullandığınız makro kodunuda verseydiniz inceleme fırsatımız olurdu. Kullandığınız kodun içeriğini kimse bilmediği için sorunuz yanıtsız kalmış. Yoksa çok kısa sürede yanıt alacağınızı düşünüyorum.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2013
Selamlar,

Sorunuzu gayet güzel sormuşsunuz. Keşke kullandığınız makro kodunuda verseydiniz inceleme fırsatımız olurdu. Kullandığınız kodun içeriğini kimse bilmediği için sorunuz yanıtsız kalmış. Yoksa çok kısa sürede yanıt alacağınızı düşünüyorum.
Benim sorum aslında makro ile pek ilgili olmadığı için kodları vermedim. Excelin standart yazdırılıyor uyarısı ile ilgiliydi. İyi ifade edememiş olabilirim. Örnek olması açısından dosyayı ekliyorum. Teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Selamlar,

Eğer yanılmıyorsam bu pencereye müdahale edemiyoruz.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2013
İşleyiş açısından pekde bir sıkıntı yaratmasada, pasif hale getirmek daha iyi olacaktı benim için. Çok satırlı yazdırmalarda seri kullanalım derken zamanlama hatası ile "iptal" butonuna basmamak için bunu istemiştim.
Teşekkür ederim ilginiz için.