yazdırma alanı(sayfa sonu önizleme)

Excel Vers. ve Dili
izin programı
ekteki dosyada yazdırma alanını genişletemiyorum. en son mavi çizgiyi çektiğimde genişletemiyorum.neden acaba. başka bi sorunda = ile formül ekledim.fakat 1 sonraki ay tekrar liste çıkartığımda cumartesi pazarların rengli olmasını istiyorum bunu nasıl yapabilitim. İlginize teşekkürler.

Son düzenleme:

aliakgul

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2016 TR 64 Bit
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
03-08-2025
Renklendirmeyi 'hücre değerine göre koşullu biçimlendirme' ile yapabilirsin ama sorunun ilk kısmını pek anlayamadım...

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
ew dn sonrakı sutunlar gızlı oldugu ıcın genıslemıyordu gızlı bolumlerı actım sızın ıcın sag tarafada uc dort tane alan cızgısı bırazktım bırde puf nokta verılerın oldugu alanı kaydırma ıle gezebılırken dısarda kalan alanı o alandan bır hucre ıcındeylen klavye sag sol yon tusları ıle gezebılırsınız belkı bu yuzden alana ulasamadınız eklıyorum dosyanızı son halıyle umarım anlatabılmısımdır

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
izin programı
benim sorduğum sorular yanlış anlaşılmış. 1 ben sutunları genişletmek istemiyorum. sayfa sonu önizleme sonucunda sayfaları gösteren en son mavi çizgiyi fare ile tutup aşağıya çekemiyorum.dolayısyla ondan sonraki sayfaları yazdıramıyorum veya sayfayı yazdırmak istediğim gibi yapamıyorum.2.sayın ALİAKGÜL dediğiniz gibi yaptığımda sadece cumartesi yazdığımda sadece cumartesi renkleniyor.ben ise cumartesi gününü yazan satırın tümünün renklendirilmesini istiyorum.ilginize tşkür.

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba
yazdırma alanını belirlerken son çizgiyi tutamıyorsanız; bir önceki çizgiyi tutun, sonra en sondakine değiştirin.

başka bir yöntem: dosya / sayfa yapısı / yazdırma alanı A1:J1587 yazan yeri değiştirin

Excel Vers. ve Dili
izin programı
tşk yazdırma alanı problemini çözdüm.sayenizde