yazı boyutunu dikine büyültme (etiket çalışması)

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 - Türkçe
Arkadaşlar ekte yapmak istediğimi açıklamaya çalıştım.Excel wordart özelliğini denedim ama formül uygulamasını yapamadım.Bana bu işi nasıl yapabileceğim konusunda yardım edebilirmisiniz?Yazı boyutunu büyülttüğümde enine açıyor ben boyuna hücreyi kaplamasını istiyorum.Böylece görünürlülüğü öne çıkacak.Şimdiden teşekkürler..

Ekli dosyalar

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Arkadaşlar ekte yapmak istediğimi açıklamaya çalıştım.Excel wordart özelliğini denedim ama formül uygulamasını yapamadım.Bana bu işi nasıl yapabileceğim konusunda yardım edebilirmisiniz?Yazı boyutunu büyülttüğümde enine açıyor ben boyuna hücreyi kaplamasını istiyorum.Böylece görünürlülüğü öne çıkacak.Şimdiden teşekkürler..
Merhaba,

Hücreyi boyutu enine değilde sadece boyuna büyürmü tam olarak bilmiyorum fakat zor gibi görünüyor, yazı tipi stillerini tek tek denemenizi tavsiye ederim. Diğer sorunuza gelince B2 hüresinin biçimini Metin olarak biçimlendirerek veri girişi yapınız..

.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 - Türkçe
Sn Espiyonajl ilginiz için teşekkür ederim.
Bilgisi olan başka arkadaşlar varsa yardımlarınızı bekliyorum.En azından boyuna büyüme gibi bir özelliği olup olmadığını bilmek sanırım tüm excel kullanıcıları için güzel bir bilgi olur.