Yazı Fontu'nu UserForm'un içine atamak mümkün mü

asdsxx

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel 2016 Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
20-02-2025
Arkadaşlar bilgisayarda windows font klasörünün içinde bulunmayan bir yazı fontunu makro ile excel userform içine atanabilir mi?
Şöyle ki Userform da Textbox da kullanılan bir yazı fontu varsayılan yazı çeşitleri içinde bulunmuyor. Bu font dosyasını klasöre atmak gerekiyor. dosyayı bir başka bilgisayarda çalıştırınca textbox daki yazılar istenildiği gibi görünmüyor.
Bu yazı fontunu makro ile userform'a makro (Kod) yardımıyla bu dosyanın hangi bilgisayara takılırsa takılsın çalışacak şekilde ayarlanabilir mi

asdsxx

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel 2016 Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
20-02-2025
Zeki Bey Selamlar...
Bu verdiğiniz linkdeki sistem ile benim kendi bilgisayarımda olan (Sistemin varsayılan fonlarından farklı) bir yazı fontunu Userform'a kod ile ekleyip dosyayı başka bir bilgisayarda açtığımda otomatik olarak dosyadaki yazı fontunda gösterebilecek mi?
ben çalışmama "Shaikh Hamdullah Mushaf.ttf" yazı fontunu dosyaya entekre etmek istiyorum. Bu yazı fontu normal windows yazı fontu klasöründe bulunmuyor. dosyayı başka bilgisayarda açtığımda yaptığım çalışma çok garip görünüyor. O yazı fontunu da taşıyıp klasöre akmam gerekiyor. Ben bunu ortadan kaldırmak istiyorum. Bu yazı fontu dosya ile birlikte bütün olabilir mi?
Saygılar...