DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Sub Düğme1_Tıklat()
For s = 1 To [a1].Value
Sheets(s).PrintOut
Next
End Sub
Dosyanızda veri yok sadece a1 hücresinde 1 var onu yazabilir.yazmadı.Dosyayı ekledim bi hatamı yaptım acaba bakarmısın.
Ben bir şey anlamadım.Sayfa1'in 1nci sayfası,2nci sayfası 3ncü syafası nasıl olur.Olamaz.Siz sütunlardanmı bahsediyorsunuz acaba ?1nci sütun,2nci sütun,3ncü sütun gibi.Lütfen sorularınızı net ve açık sorunuz.!!yanlış anlaşıldı galiba.Tüm verilerim sayfa1 de bu sayfanın 1. sayfası 2. sayfası ve 3. sayfasını yazdırmaya çalışıyorum.
Sub yazdir()
On Error Resume Next
Sheets("Sayfa1").PrintOut From:=Range("A1"), To:=Range("A1"), Copies:=1
If Err.Number > 0 Then
MsgBox "Bu numaralı sayfa yok", vbCritical, "UYARI"
Err.Number = 0
End If
End Sub
Tamamda bu yazdıklar sayfa1de hangi sütunlarda veya sütun aralğına Bunları biz bilemeyiz.Ancak siz söylerseniz bilebiliriz.Tabiiki siz durumu bildiğiniz için başkalarınında durumu bildiğini sanıyorsunuz.Örnek dosya üzerinde nereler 1nci kısma nereler 2nci kısma ait belirtirseniz sorunuz cevaplanabilir.Akasi takdirde size kimse cevap yazamaz.:cool.sayın evren
sayfa1 de 5 sayfalık bir forum var veri girdiğim zaman bazen 1 sayfa bazen 3 sayfalık döküman oluyor A1 hücresine yazacağım rakam ile bana sayfa1 de 1 sayfa veya 3 sayfalık döküman versin istiyorum.yani baskı önizlemeye geçtiğimde 5 sayfanın A1 değeri ne ise o kadar sayfa yazsın istiyorum.Kusuruma bakmayın anlatmam biraz zor oldu.
Sub Düğme1_Tıklat()
If [a1] = 1 Then [a2:h35].PrintOut
If [a1] = 2 Then [a2:h70].PrintOut
If [a1] = 3 Then [a2:h105].PrintOut
End Sub