modoste
Altın Üye
- Excel Vers. ve Dili
- Microsoft OFFİCE Ev ve İş 2019 TR
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 18-03-2025
merhaba sayın hocalarım ekli dosyamda 2010 yılı piyasa cari listesinin kısaltılmış 2-3 firmaya (sekmeye) indirgenmiş hali ile bir sorum olucaktı
gerçek tablom 134 sekmeli olup 27 mb lık bir dosyadır burdan olan formülü direk ana tabloma eklemeyi düşünüyorum
sorudaki detaylar ise
her bir sekmedeki firma için açılan şablon aynıdır. aynı sütunlarda açıklama-anı sütunlarda birim fiyat vs vs
sonuçların bulunmasını istediğim tablo HESAP ÖZETİ tablosu
hesap özeti sekmesinde D2 hücresine istediğim kelimeyi yada ifadeyi yazcak
örnek "(17 X 2200 ) kayış"
C4-C5-C6 hücrelerine A4-A5-A6 sekmelerindeki adlara göre her piyasa firmasının ana tablosunda (M1-M2..) B4 den başlayan tarihsel bilgi kısmında arama yapıp EN SON gördüğü yerdeki tarihi aynı şekilde açıklamayı ve birim fiyarı buldurmak istiyorum.
örnek tablomda D2 hücresine mazot filtresi yazdım ve sadece M3 firmasında olan veriler var ben olması istenen cevabı mavi renklerle manuel yazdım.
gerçek tablom 134 sekmeli olup 27 mb lık bir dosyadır burdan olan formülü direk ana tabloma eklemeyi düşünüyorum
sorudaki detaylar ise
her bir sekmedeki firma için açılan şablon aynıdır. aynı sütunlarda açıklama-anı sütunlarda birim fiyat vs vs
sonuçların bulunmasını istediğim tablo HESAP ÖZETİ tablosu
hesap özeti sekmesinde D2 hücresine istediğim kelimeyi yada ifadeyi yazcak
örnek "(17 X 2200 ) kayış"
C4-C5-C6 hücrelerine A4-A5-A6 sekmelerindeki adlara göre her piyasa firmasının ana tablosunda (M1-M2..) B4 den başlayan tarihsel bilgi kısmında arama yapıp EN SON gördüğü yerdeki tarihi aynı şekilde açıklamayı ve birim fiyarı buldurmak istiyorum.
örnek tablomda D2 hücresine mazot filtresi yazdım ve sadece M3 firmasında olan veriler var ben olması istenen cevabı mavi renklerle manuel yazdım.
Ekli dosyalar
-
49.6 KB Görüntüleme: 18