Yazışma Programı hazırlama

Excel Vers. ve Dili
ofis xp
Ekte gönderdiğim ve açıklamalarını yine ekteki belge üzerinde yaptığım yazışmalarımı bir programa dönüştürmek istiyorum. Yardımını esirgemeyen arkadaşlara teşekkürler...

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
ofis xp
Tüm yazışmalar için sayıyı otomatik verecek, ilk açılışta banka yazısı (ödeme talimatı) veya diğer yazışma seçme olanağı olacak; bu seçime göre alttaki metni değiştirecek, yazılacak makam önceden oluşturulmuş listeden seçilebilecek, imzalayacak yetkili listeden seçilebilecek, ekte gönderdiğim formatta çıktı verecek basit bir yazışma programına ihtiyacımız var. İlgilenen arkadaşlara teşekkürler.

(daha detaylı bilgi ektedir.)

"İnsanlara faydalı kişi, teşekkürü ve takdiri fazlası ile hakeden kişidir."

Excel Vers. ve Dili
ofis xp
Benzer bir konuda çalışması olupta buna uyarlayabilecek olan, bu konuda bir fikri olan veya söz konusu programın yapımında; konuyla ilgilenen arkadaşlara yol gösterebilecek olan bir arkadaşımız yok mu?

Excel Vers. ve Dili
ofis xp
Zannedersem bu program için en zor kısım otomatik sayı vermesi, o zaman bu program sayıyı otomatik vermesin. Sayı manuel olarak girilebilsin, fakat bir önceki girilen sayıyı anımsatan bir bölüm olsun.
Arkadaşlar lütffen yardımcı olun, 1. mesajın ekindeki belgeyi; sayıyı manuel girilecek şekilde tanzim edip bir programa dönüştürebilirmiyiz.

Excel Vers. ve Dili
ofis xp
Ekteki belge excel formatında ve hücrelere uygun şekilde yeniden düzenlendi. Lütfen eki inceleyiniz.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
MS Office 2016 TR
Ekteki dosyayı biraz inceleyin isterseniz. AK5 hücresindeki sayıları değiştirdikçe Dağıtım sayfasındaki sayılara gelen birimleri yazıyor. Kendim için hazırlamıştım önceden o yüzden kendinize göre düzenlemeniz gerek. Formüller açık ve kolay olduğundan azcık bilginiz varsa yapabilirsiniz diye düşünüyorum.

Bilmiyorum aşağıdaki linkleri inceleyip üzerinde biraz uğraşınca açılır liste şeklinde de yapabilirsiniz zamanedersem.

http://www.excel.web.tr/showthread.php?t=50740&page=2&highlight=listeleme

http://www.excel.web.tr/showthread.php?t=2830

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
ofis xp
İlginiz için teşekkürler...
Benim excel ve VBA bilgim yok denecek kadar az, o yüzden bahsetmiş olduğunuz düzenlemeleri yapabilecek donanıma sahip değilim. Üstelik benim düşündüğüm program sizin ekinizdekinden biraz daha karmaşık.
Ben biraz hazıra konmaya çalışıyorum galiba:))

Çalışmalarınızda başarılar...