hergün bir excel dosyası kopyalanıp otomatik olarak kopyaladıgı dosyanın isminide o günkü gün ve ay tarihini atarak örneka xlşs dosyası kopyalanıp 01.08.xls ertesi gün 02.08xls........ gibi olabilirmi
Dosyanızın her açılışında tarih ve saat olarak yedek alır,
Private Sub Workbook_Open()
Dim StDatei As String
Dim StPhad As String
StDatei = ThisWorkbook.Name ' Dateiname
StPhad = ThisWorkbook.Path ' Phad
Dim Fso As Object
Set Fso = CreateObject("Scripting.FileSystemObject")
If Fso.FileExists(StPhad & "\" & Format(Now, "DD-MM-YY") & "_" & Format(Now, "hh-mm") & "_" & StDatei) Then
Kill StPhad & "\" & Format(Now, "DD-MM-YY") & "_" & Format(Now, "hh-mm") & "_" & StDatei
End If
ActiveWorkbook.SaveCopyAs Filename:=StPhad & "\" & Format(Now, "DD-MM-YY") & "_" & Format(Now, "hh-mm") & "_" & StDatei
End Sub
Saat kısmını istemiyorsanız;
Private Sub Workbook_Open()
Dim StDatei As String
Dim StPhad As String
StDatei = ThisWorkbook.Name ' Dateiname
StPhad = ThisWorkbook.Path ' Phad
Dim Fso As Object
Set Fso = CreateObject("Scripting.FileSystemObject")
If Fso.FileExists(StPhad & "\" & Format(Now, "DD-MM-YY") & "_" & Format(Now, "hh-mm") & "_" & StDatei) Then
Kill StPhad & "\" & Format(Now, "DD-MM-YY") & "_" & Format(Now, "hh-mm") & "_" & StDatei
End If
ActiveWorkbook.SaveCopyAs Filename:=StPhad & "\" & Format(Now, "DD-MM-YY") & "_" & StDatei
End Sub
kodlarını çalışma kitabının thisworkbook kısmını kopyalapınız. (not kodlar evvelce bu siteden alıntıdır)
tahsinanarat kardeşim bayrmamını kutlar ve bana yardım ettigin için teşekür ederim ben yaptım ama yapamadım benim istedigim ben P.GENEL VERESİYE excel sayfasını açtıgımda saata gerek yok tarih olarak P.VERESİYE KLASÖRÜNÜN içindeki A KLASÖRÜNE hergün günün tarihi olarak atabilirmi kardeşim ben ektedosyayı gönderiyorum
tam istedigim gibi olmuş teşekür ederim tahsinanarat ama birde önce yazdıgım gibiP.VERESİYE isimli klasörün A isili klasörü içine her açtığında o günün tarihi ile yedek alabilirmi çok oluyorum ama bunuda yapabilirmisiniz
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.