excel çalışma sayfasında bir buton koyup tıklayınca petrol klasörünü ALİ isimli flash bellege kaydedebilirmi şimdiden teşekür ededrim herkese örnek ektedir
Ekli dosyalar
-
38.9 KB Görüntüleme: 24
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
. sayfa1 sayfa sekmesini sağ tıklayın kod görüntüleyi tıklayın açılan sayfdaki kodlardapetrol klasörünü ALİ isimli flash bellege kaydedebilirmi
problem d klasörünün içindeki dosyaya kaydetme ısrarınız siz flash bellege kaydetmek istiyorsanız flash bellegin ismi önemli degil sadece flash bellegin sürücü adı yani genelde f-g-e sürücüsü gibi a1 hücresine"F:\" şeklinde sürücünün ismini girmen gerekiyor.a1 hücresine(tırnaksız olarak)
yazın olacaktır.ama flash bellek f sürücüsündeyse onu Ziya bey yazsa olmaz çünkü sizin flash belleginizin hangi sürücüde oldugunu bilemez.
Sorun sanıyorum flash belleğe isim vermişsiniz ve bunu forumda belirttiğiniz halde bizim dikkat etmemizden kaynaklanıyor. Şimdi şunu anlamaya çalışalım. Masa üstünde "Bilgisayarım" tıkladığınızda flash belleğiniz F: olarak mı görünüyor. ALİ olarak mı?ZİYA bey mehabalar...benim aşagıda gönderdigim PETROL adlı klasörü D ye kaydetsen ve onun içinde aaaa.xls dosyasındaki yedekleme ye basınca ve senin flash bellege ALİ ismini versen flash bellege kayıt ediyor mu etmiyormu kayıt edince hata vermezse bana göndersen olurmu