yedekleme

Excel Vers. ve Dili
türkçe
excel çalışma sayfasında bir buton koyup tıklayınca petrol klasörünü ALİ isimli flash bellege kaydedebilirmi şimdiden teşekür ededrim herkese örnek ektedir

Ekli dosyalar

fedeal

Banned
Excel Vers. ve Dili
2003 tr
a1 hücresine veriyolunu yazın
tarih ve saat vererek şifreliyerek yedekliyor şifre:123 saygılar.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
türkçe
merhaba fedal kardeşim bana cevap verdigin için teşekür ederim öncelikle benim dosya D:\PETROL yani D yi açınca direk petrol görünüyor öyle yazdım a1 e ama olmadı siz yapabilirmisiniz ben gönderiyimde bana zaman ayırdıgınız için teşekür ederim

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
türkçe
birde şifreye gerek yok onu kaldırırsanız teşekür ederim

Excel Vers. ve Dili
türkçe
çok oluyorum ama fedeal kardeşim ama yedeklerken yine ismi gibi PETROL olarak yedeklesin tarih olarak degil de iyi geceler

fedeal

Banned
Excel Vers. ve Dili
2003 tr
petrol klasörünü ALİ isimli flash bellege kaydedebilirmi
. sayfa1 sayfa sekmesini sağ tıklayın kod görüntüleyi tıklayın açılan sayfdaki kodlarda
xlNormal, Password:="123", WriteResPassword:="123",

kırmızı yazıları silerseniz şifre iptal olur ,iyi çalışmalar.
pardon öyle olmuyormuş "F:\" şeklinde sürücünün ismini girmen gerekiyor.a1 hücresine(tırnaksız olarak)

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 Türkçe
Sn dr 1356
Ben deniyorum oluyor, biraz dikkatli olsanız olcak sanıyorum.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
türkçe
ZİYA bey mehabalar...yaa çok çok teşekür ediyorum ama deniyoz olmuyor şöyle yapsak olurmu benim aşagıda gönderdigim PETROL adlı klasörü D ye kaydetsen ve onun içinde aaaa.xls dosyasındaki yedekleme ye basınca ve senin flash bellege ALİ ismini versen flash bellege kayıt ediyor mu etmiyormu kayıt edince hata vermezse bana göndersen olurmu çok yük oluyorum ama eger yaparsan bana çok büyük bir iyilik olur .Yani şundan dolayı sen orda denersin oluyorsa bana gönderirsin şimdiden çok teşekürler.....................

Ekli dosyalar

fedeal

Banned
Excel Vers. ve Dili
2003 tr
"F:\" şeklinde sürücünün ismini girmen gerekiyor.a1 hücresine(tırnaksız olarak)
problem d klasörünün içindeki dosyaya kaydetme ısrarınız siz flash bellege kaydetmek istiyorsanız flash bellegin ismi önemli degil sadece flash bellegin sürücü adı yani genelde f-g-e sürücüsü gibi a1 hücresine
yazın olacaktır.ama flash bellek f sürücüsündeyse onu Ziya bey yazsa olmaz çünkü sizin flash belleginizin hangi sürücüde oldugunu bilemez.
Ziya bey gibi bende flash bellegime yedeklemeyi denedim oldu. Saygılar.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 Türkçe
ZİYA bey mehabalar...benim aşagıda gönderdigim PETROL adlı klasörü D ye kaydetsen ve onun içinde aaaa.xls dosyasındaki yedekleme ye basınca ve senin flash bellege ALİ ismini versen flash bellege kayıt ediyor mu etmiyormu kayıt edince hata vermezse bana göndersen olurmu
Sorun sanıyorum flash belleğe isim vermişsiniz ve bunu forumda belirttiğiniz halde bizim dikkat etmemizden kaynaklanıyor. Şimdi şunu anlamaya çalışalım. Masa üstünde "Bilgisayarım" tıkladığınızda flash belleğiniz F: olarak mı görünüyor. ALİ olarak mı?
Muhtemelen ALİ olarak görüntüleniyor.
Siz fedeal in son eklediği dosyanın A1 hücresine ALİ:\ yazarak denediğinizde işlem olacaktır.
Selamlar