Yeni oluşturulan sayfaların envanterini almak

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
05-03-2020
Yeni sayfaların envanteri almak acil yardım

bu aynı konu hakkında 2 ci açışım ustalarım lütfen yardım diyorum ek koyuyorum buraya

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Merhaba Syn. mertbey30;

1.si başlığınızı değiştirin. "Yeni oluşturulan sayfaların envanterini almak" gibi olabilir.

2.si sabırlı olun. Burası umarsız , çıkarsız bir yardımlaşma platformu. Durumu müsait olan ve konu hakkında çözüm önerisi olan olursa mutlaka cevap bulacaksınız.

Son olarak aynı konu hakkında (ilkini ben görmedim ama) 2.ci bir soru açmayın. Bu sadece burda kirliliğe ve gereksizliğe sebep olur.

Eki inceleyin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
05-03-2020
hocam aciliyeti olmasa bende böyle yapmazdım yinede kusura bakmayın yanlış yaptım biliyorum senin yapmış olduğun da olmamış ustam no yazan yere örneğin 3 çift tıklıyoruz yeni sayfası açııyor burdaki işlem yaptğımız genel döküme otomatik geçmiyor işlemi sayfada yapım genel döküme yerleşmesi gibi sayın hocam

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Merhaba;
örnek sayfasında 55. satırda TOPLAM: yazan alandaki : (ikinokta) yı silin. Yani sadece TOPLAM kalsın.
yeniden sayfaları oluşturup deneyin.
Yada 2 nolu mesaj ekini indirip yeniden deneyin.
İyi çalışmalar.

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
05-03-2020
hocam ellerinize sağlık çok güzel olmuşta yapmış olduğunuzu 10,000 e kopyaladığımız zaman çok ağırlaşıyor bunun içinde umarım bir formülünüz vardır veya formülü kısaltamazmıyız acaba bence formülden kaynaklanıyor gibi sizide yordum kusura bakmayın sayın muygun ustam...

Son düzenleme:

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Syn. mertbey30;
formül uyguladığım sayfayı 10000 satıra kadar çoğaltma mantığını biliyormusunuz? (yani aynı dosya içerisinde 10000 sayfa açabilme ihtimali mi var?)

Sonuç olarak 10.000 sayfa ile çalışacaksanız bu beni aşar. (exceli de aşar)
Not: Aynı sayfa açarak yapılan çalışmalar bence yanlış. Bir veri tabanına verilerinizi girin. Burdan istediğiniz raporlamanın alınması kolay.
İyi çalışmalar.

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
05-03-2020
ya hocam 500 yüz bile yapsam kasıyor ya sen bu formülleri bidaha bi gözden geçirsen araştırdım formüllerden kaynaklandığını öğrendim sana zahmet...

Son düzenleme: