yetkiler

Excel Vers. ve Dili
excel 2000 sp2 türkçe
herkese selamlar,

arkadaşlar şirketimizde office 2003 kullanıyorsuk ama şimdi office 2007 ye geçtik şirketimizde bağzı dosyalara kullanıcılara ağdan ulaşım ve değişiklik yetkisi vermiştik fakat silme yetkileri yoktu yani dosyanın içeriğini değiştirebiliyor ama o dosyanın kendisini silemiyorlardı bu bizim için güzel bi güvenlik sistemi idi gelelim probleme office 2007 ye geçince ağdaki mecut 97-2003 dosyalarını kaydedememeye başladık bizde dosyada güvenlik bölümünde değiştiri etkin kıldık dosyalar kayıt edilebilir oldu fakat aynı zamanda artık siline biliniyorduda lütfen sayın ustalarım bana yradımcı olun office 2007 çalışma dosyalarında bir sıkıntı yaşamıyoruz bütün yetkiler nasıl işaretlenmişse öyle kullanılabiliniyor ama 97-2003 çalışma dosyaları maalesef böyle değil istediğim dosyaya erişilebilinsin içinde değişiklik yapılıp kayıt edilebilinsin ama dosya silinemesin lütfen yardımmmmmm.( bu çalışma 97-2003 dosyaları için olmalı):yardim:

bence bahsettiğiniz konu office ile alakalı değil. klasör paylaşım yetkileri ile alakalı. klasöre everone, read, change yetkisi verildiğinde sorun olmaz diye biliyorum.