yıl ve ay seçildiğinde sütunlardaki hücrelere günler otomatik olarak nasıl dolar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Excel Vers. ve Dili
2003 tr
Değerli arkadaşlar , Bir kaç gündür forumda belki bahsi geçmiştir diye arayıp duruyorum. daha cevabını kendi kendime bulamadım. Bu sebeple yardımınıza ihtiyaç duydum. Bilgili arkadaşların bir eel atmalarını rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler.
Bir ek ders puantaj çizelgesi hazırlıyorum.Fakat çizelgede yıl ve ay bölümü mevcut. Yıl ve ayı seçince tablodaki sütunlara günlerin otomatik olarak dolmasını sağlayamıyorum. Ekteki dosya üzerinden açıklayayım.
Kitap 1 içindeki kadrolu sayfasında BE2 ve BE3 hücrelerinde ay ve yılı seçtiğimde değiştirdiğimde aynı sayfadaki pembe hücrelere o ayın iş günlerinin gelmesini sağlamaya çalışıyorum. Bunun için aynı sayfada BM6 ile başlayan ve sütunlardan oluşan bir aylık takvim oluşturdum ve Kadrolu sayfasına bağ yaptım. Önce ilk haftanın ilk günü hangi güne denk geliyorsa yazıp tarih doldur ile dolduruyorum.bağ olduğundan Kadrolu çizelgemde de görünüyor. Sorun Şu : BE2 ve BE3 hücrelerini değiştirince BM6 ile başlayan ve sağa doğru giden hücrelere ayın günlerini nasıl otomatik olarak yazdırırım.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2003 tr
bu kod ile ne yapabilirim

bu işimi görmüyor

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
2003 tr
istediğiniz böyle bir şey mi acaba ?[/QU

sol tabloda , sağda oluşan takvimdeki iş günlerinin görünmesi diğerlerinin görünmemesi gerekiyor. Bu şekilde haftanın ayın ilk günü paartesi ise tablo doğru oluyor. yoksa günler hep kayıyor.Aynı zamanda kısa aylarda boş kalan hücrelerde tarih yoksa değer veya başvuru yazacağına boş görünemez mi

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
sanırım demek istediğinizi şimdi anladım. ekli dosyayı kontrol ediniz.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2003 tr
excelci1 , buna ancak şapka çıkarılır. Çok teşekkür ederim. Bu ek ders puantaj çizelgesi personel sayısı az küçük okullarda çalışan öğretmen ve idareci arkadaşların işini oldukça kolaylaştıracaktır.

Bu çizelgedeki tarihler bölümünü ilk ayın 15inden sonraki ayın 14üne şeklinde düzenlemek nasıl mümkün olur?

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...