Yıllık Ciro Hesap Dökümü

Excel Vers. ve Dili
excel 2007 türkçe
Excel üstadları; sayenizde çok şey öğrendim. Ama bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. "Senelik Ciro hesabı" yapmaya çalışıyorum. Ek'te "Cari Hesap Şablonumuzu" gönderdim. Benim yapmayı düşündüğüm şey; başka bir excel dosyasında her firmanın 2005 yılından günümüze yıllık toplam satış, toplam ödeme ve toplam ciroyu ayrı ayrı satırlarda belirterek otomatik olarak veya bir buton vasıtasıyla listelemek. Ben bir şablon uydurdum. Ek'te onu da gönderdim. Daha mantıklı bir çözümünüz var ise kabulümdür. Yardımlarınızı bekliyorum.

Ekli dosyalar

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Merhaba,

Eğer CARİ HESAP ŞABLON dosyasınızı değiştirme şansınız varsa özet tablo ile pratik bir şekilde YILLIK CİRO raporunuz kolaylıkla oluşturulabilir. Değiştirme şansınız yoksa makro ile veriler istediğiniz formatta başka bir dosyaya aktarılabilir.

Excel Vers. ve Dili
excel 2007 türkçe
Pek şansım yok açıkçası. 1000'den fazla dosya var. Tek tek yenilemem gerek, bu da epey zaman kaybı demek benim için. Yardımcı olabilirseniz çok minnettar kalırım.

Excel Vers. ve Dili
excel 2007 türkçe
yardım edebilecek kimse yok mu?? beni büyük bir dertten kurtaracaksınız lütfen!!