yıllık izin çalışma dosyası

matrax410

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2016 excel
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
05-11-2025
merhaba hocalarım ,

yıllık izin çalışma dosyamın içerisinde kısaca anlattım. örnek bir izin listesi yazdım.

desteğinizi rica ederim.

teşekkürler,
saygılarımla,

Ekli dosyalar

matrax410

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2016 excel
05-11-2025
merhaba hocalarım ,

hatırlatmadır. desteklerinizi bekliyorum.
teşekkürler ,

hasankardas

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2021ProPlus TR 64 Bit
18-01-2027
Merhabalar,
tablonuzu daha önce de incelemiştim. Ama Tablonuz da çok detaya gitmişsiniz. Bu tarz hazırlanan bir tablonun hem hesaplaması zordur hem de takibi zordur. Kullanışlı olmaz. Yazdıklarımı tavsiye olarak alın lütfen. Daha basit yapıda olmalı. Forum da daha önce hazırlanmış çok örnek var. İncelemenizi tavsiye ederim.
Yıllık izin de önemli olan bir kaç kriter vardır.
Hak ediş günü,
yıllık izin başlangıç-bitiş
Kalan izin,
İzni kullanan personel vb gibi

Sizin tablonuzdan örnek vereyim. 2024 yılı bitti kullanılan izinleri bu tabloda takip ettiniz. 2025 için yeniden tasarım yapmak zorundasınız, 2024 e bakmak isteniz tekrar açıp tekrar kontrol edilmesi bunlar çok zaman kaybettirir. Oysa bu işleri bir tuş ile yapabilirsiniz.. Excel kullanırken tabloyu 1 kere yapıp yıllarca kullanmak gerek.. Saygılarımla..

matrax410

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2016 excel
05-11-2025
merhaba hocam ,

yıllık izin tablom aslında çok basit bir yapıda. kişiler çıkacakları izin günleri için "X" işareti koyuyorlar. Bir makro yardımı ile bu X işaretlerini başlangıç bitiş ve gün olarak başka bir sayfaya yazdırmak. bu kadar zor olacğını tahmin etmiyorum.

her sene kişiler ve çıkacakları izinler farklı olacakları için aynı tabloyu her yıl için tekrardan düzenleme yapmam yeterli olacaktır.

bel ki destek olacak başka hocalarım olabilir.

teşekkürler