Yoklama Listesi Oluşturma, Kapalı Excel Dosyalarından Veri Çekme.

Sebahattinnn

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office Excel 2010 Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
03-11-2025
Değerli Moderatörler, Değerli arkadaşlar, bir yoklama listem var, hergün akşama anca hazır edebiliyorum. Birgün geriden geliyorum hep. Standart bi yoklama listem var. İlçedeki arkadaşlar listeleri doldurup bana yolluyor, ben topluyorum yolladıkları sayıları kendi listemi oluşturuyorum, bulunmayanların isimlerini kopyala yapıştır ile alt alta yapıştırıyorum. Şöyle bir konuya denk geldim.Kapalı excellerden veri alabiliyormuşuz. Bana da 14 ayrı excel dosyası geliyor. Kendi toplu listemde kopyala yapıştır, topla ile manuel hallediyorum. excel dosyamda da belirttim. Acaba bunları makro/vba ile birleştirebilirmiyim. excel çizelgemde hangi kolaylıklar mümkün. Her türlü desteğe ihiyacım var. Her yola gelirim. Yeterki iş yüküm biraz hafiflesin mümkünse. Şimdiden gruptaki herkese teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Sebahattinnn

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office Excel 2010 Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
03-11-2025
Site içerisinde arayarak kendime yakın bir kod buldum. Arkadaşlar paylaştığım dosyadaki buton aracılığı ile kapalı excel dosyalarından veri çekilebiliyor. Korhan hocam oluşturmuş. Bu benim dosyama uyarlanabilirmi acaba? benimde bir klasör içinde 14 ayrı excel dosyam var ve satır , sütun, başlık, sekme adları aynı. Hepsini toplayarak birleştiriyorum bende.

Ekli dosyalar