Yollukta takip nasıl yapılabilir.yardımcı olursanız sevinirim

Excel Vers. ve Dili
office 2003
Bir yolluk programında çıkan değerleri otomatik olarak saklamak ve takip etmek için ne yapmalıyım. Aynı şekilde Excell de takip nasıl yapılıyor, izin takip, personel takip vs.Birde çalışma sayfasında birden fazla sayfayı nasıl tek bir sayfa haline getirebilirim. Şimdiden çok teşekkürler.(Yolluk takip dosyası ekte)

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 Türkçe
Yolluk hesaplamalarında tutarları takip edebilmeniz için ;her hesaplama yaptığında excel sayfasında alt alta kayıt yapan makro yazmalısınız.Buna ait örnek bir yolluk proğramı gönderiyorum.İnceleyebilirsiniz.Diğer yolluk hesaplamarını www.memurlar.net/haber/41484 linkinden edinebilirsiniz.Kolay gelsin.

Excel Vers. ve Dili
office 2003
İlginize çok teşekkür ederim Hocam . Yalnız göndermiş olduğunuz form çok karmaşık geldi bana . Ayrıca bu tür programları nasıl yapılacağını bilmek , ileride bu ve buna benzer sorunların çözümü için .Bu sıralama işini formül ile yapmak mümkün değil mi acaba Makrolardan hiç anlamıyorum. Yada makro ile nasıl yapabilirim. Aynı şeye uyarlarsak izin takip sevk takip.....

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 Türkçe
Sorularınız çok geniş kapsamlı,izin takip, personel takip gibi.Açık ve net sorularınıza tatminkar cevaplar alabilirsiniz.Ben konu başlığınızı baz alarak yardımcı olmaya çalışacağım.Proğramınıza hesapladığınız Görev Yolluğunu Yolluk Takip sayfasına aktaran makro yazıp,Görev Yolluğu sayfasındaki Aktar düğmesine atadım.Proğramınızın açıklama sayfasında makro ile ilgili izahatları görebilirsiniz.Umarım yararlı olur.

Excel Vers. ve Dili
office 2003
İlginize ve Yardımalrınıza çok teşekkürler sayın opium

Bilgi denizinde sadece Okyanusa açılan küçük bir kapı imiş bizimkisi. Buraya üye olmadan çok şey bildiğimi sanıyordum şimdi hiç bir şey bilmediğimi anladım ve öğrenecek o kadar çok şey varki gözüm korktu açıkçası.
Sayın opium : ilginize ve yardımlarıınıza çok teşekkür ederim şahsım ve tüm ihitayacı olan kamu çalışanları için . Gerçekten mükemmel olmuş.Tüm kamu çalışanları için güzel bir takipli yolluk programı oldu emeğiniz için saolun . Elinize sağlık. Bu yolluk programında takip neden bu kadar önemli ? Tüm neti aramama rağmen takipli yolluk programına rastlamadım.bu sanırım bir ilk ve tüm Excel Form üyelerinin hizmetine sunduğunuz güzel bir program. Her ihtiyacı olan rahatlıkla yolluk için ve takip için kullanabilir. Personeli kalabalık kurumlarda bir yıl içinde 10-15 yolluk ve 70-80 personel olduğunu düşünürsek ortaya meblası büyük rakamlar çıkıyor ve bunları yıl içerinde arşivlemek zor oluyor du sıkıntıları ortadan kaldırmak için takip son derece önemli idi.
Sayın Opium hocam ; bu Excel Forum gerçekten mükemmel bir okul ve biz öğrenmeye yeni başlayanlar ve bilgiye aç olanlar için sizler bulunmaz bir öğretmensiniz. Sizlerden öğreneceğimiz o kadar çok şey varki.
İlginize bir kez daha çok teşekkürler.