Yüzlerce excel dosya açılması

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
Merhaba,
Excel dosyamı açmak istediğimde ,yüzlerce aynısından açmaya çalışıyor.Ama dosyayı ne görebiliyor,ne de açabiliyorum.Virüs taraması ,başka arkadaşın makinası,ad-aware ile tarama,aklıma ne geldiyse yaptım.fakat başaramadım.Ne yağacağımı şaşırdım.Önemli bir dosyada Lütfen yardım edin.
Salih

Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
sayın seren01 makro ile ilgili bir dosya indirdnizmi yada çalıştınızmı?

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
Yüzlerce excel açılması

Ya inan,
Dün internet den lost un altyazılarını indirdim.Bu dosya USB Bellek içindeydi.İşyerinde birşey yoktu.Evde de Notebook a taktım.yine takılı iken lost un sonuna gelmiştim.Evdeki makina *avi uzantılı codec bulamadı.AC3 filter indirdim.Ne olduysa sanırım ondan sonra oldu.Ama virüs olmadığına eminim.Hem evde hem de ofistte.Ofiste biz zaten Unıx ve Lınux kullanıyoruz.
Ne yapacağım bilemiyorum.
Salih

Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
şimdi şöyle bu dediiğiniz bi virüstende kaynaklanabilir yada kötü amaçlı bir excel dosyasıda olabilir herhangi bi excel dosyası indirdnizmi?

Excel Vers. ve Dili
Windows-XP_TR Ofis-2007_TR
indirdiğinizi söylediğiniz o programa ait ne varsa silin.bilgisayarınızı hatasız çalıştığı gün hangi gün ise o güne geri yükleyin.yada güvenli kipte başlatıp virüs taraması yapın.

Kemal Demir

Özel Üye
Eğer Bir Excel makrosu ise "Ctrl+pause" deneyiniz.Yada arkadasların dediği gibi geri yükleme yapınız.