Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu tür sorunlar, tabloların Farklı kaydet veya başka şekillerde tekrar tekrar kaydedilmesinden kaynaklanıyor. Eğer tablonuzu kopyalayıp yeni bir excel sayfasına kaydederseniz problem çözülebilir.
Bu tür sorunlar, tabloların Farklı kaydet veya başka şekillerde tekrar tekrar kaydedilmesinden kaynaklanıyor. Eğer tablonuzu kopyalayıp yeni bir excel sayfasına kaydederseniz problem çözülebilir.
Söylediklerinizi soruyu buraya koymadan önce farklı versiyonlarla denedim ve son çare olarak konuyu foruma açtım. Forumda da cevap çıkmadığına göre konu bir excel hatası diye düşünüyorum. Yardımın için teşekkürler.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.