yurt tahsilat programı ve renklendirme

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
örnekte yazdığım gibi belirli sütünlar arası renklendirme ve otomotik geriye dönük tahsilat yapmasını istiyorum.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
El insaf ya.kimse bilmiyormu bunun çözümünü.bu kadar zormu istediğim şey?umarım biri yardım eder.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 TR
Merhabalar

A5-AK5 arası hücreler seçili iken KoşulluBiçimlendirmede şu formülü yazın =$A$5="+" ve rengini seçin.

Taksitlere gelince bir sürü program var arama yaparsanız bulursunuz.

İyi çalışmalar.

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
mami kardeşim koşullu biçimlendirmede nereye yazıyoruz.detaylı anlatırmısın?ve taksit programı dediğin hangi program o kadar bilsem sormam herhalde.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 TR
Dosya ektedir.

Yukarıda Arama şıkı var oraya Taksit yazın istediğiniz programları bulacaksınız.

Birazda uğraşırsan, sitenin neyi nesi var öğrenmiş olursun.

İyi çalışmalar

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
kardeşim sadece ilk sutuna uyguluyor dediğin şey
ben hepsi için nasıl uygulacağım yardımcı ol

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 TR
Dosyayı kontrol ediniz.
İşlem tamamdır
İyi çalışmalar

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
ya herhalde anlatamadım mesala kaydı silinen birine + koyduğum zaman o satır belli yere kadar renklensin.5.satırdaki kişide silindi mesela + koyduk o da belli yere kadar renklensin.diğerleri normal olsun.yani + koydukça satır renlenksin istediğim yere kadar.senin yaptığın + koyunca nereye kadar seçmişsen bütün satırları renklendiriyor.ben bunu istemiyorum ki.neyse beceren olmayacak galiba sende yorma kendin kardeşim teşekkür ederim uğraştığın için

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
mami kardeşim teşekkürler eline aklına sağlık güzel olmuş.uğraştığın için tekrar teşekkür ederim.Allah senden razı olsun.umarım hayatta herşey gönlünce olur kardeşim.k.i.b

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
kardeşim bir de bu tahsilat girildiğinde geriye dönük tahakkuktan bakiyelerini silme işini halledersen kaymaklı kadayıf olur valla.mesela ocak ayında 1000 tl tahsil edildiğinde geriye dönük en baştan yani eylül ayından itibaren bakiyeleri sıfırlaması.bu olursa süper olur valla.umarım yardımcı olursun kardeşim.

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
tahsilat problemine yardım edecek bir vatandaş yokmu?forum da aradım bulamadım.umarım yardımedersiniz kardeşler.tahsilatı girdiğimiz zaman otomotik olarak geriye doğru sıfırlayarak gidecek.yani 250 tl taksit olan biri 4.ayda 1000 tl ödeme yapıyorsa eylül+ekim+kasım+aralık aylarını sıfırlaması 4.ayda 900 tl tahsilat yapılmışsa 09-10-11.ayları sıfırlayıp 12.aya 100 tl bakiye bırakmasını istiyorum.umarım yeterli açıklamışımdır.

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
yokmu şu tahsilat problemine çözüm bulacak babayiğit.eminim bu hallolursa çoğu kişinin işini görür.ve dua alırsınız.üstatlardan yardım bekliyorum.umarım halledersiniz.renk sorununu hallettik.sadece tahsilat problemi kaldı.umarım yardımcı olursunuz üstadlar

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
El insaf ya.şunu çözecek vatandaş yokmu bir tane.bende umudumu kestim.

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
yokmu bir üstat ya şu ise el atacak.el aman