Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar..üzgünüm ama olmuyor..benim derdim aylar ortalamasında #SAYI hatası çıksın önemli değil..en son yıl ortalamasında arada #SAYI hataları olduğu için o anki sonucu vermiyor..aylardaki #SAYI hataları o aya ait ortalama belli olduğunda kendiliğinden kalkıyor ama,yıl ortasında yıl sonu ortalaması #SAYI hatası veriyor..
BÜYÜK('C:\Documents and Settings\serv\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\A2CM36CQ\[HASMET ARAÇ TAKİPLERİ- MAYIS.xls]6785 NECATİ ŞALLI'!$P$4:$P$40;1)
alacağın hucre d5 olsun ona gore yazıyorum sen istedigine gore duzenle
formulunu eğer (d5<>" ";mak (d5 buraya bilgi almak istedigin hucreleri yaz virgullu olarak);" ")bunu boyle kullanırsan sayı yerine bosluk olusur orada birsey yazmaz iyi çalısmalar
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.