arkadaşlar bana excelde hazırlanmış basit bir zimmet takip programı lazım, forumda arattığımda eski tarihlerde gönderenler var ama eski uploadlar silindiği için bakamıyorum. yardımlarınızı bekliyorum....
Zimmet Takip, genel olarak, bir format çağrıştırmakla beraber, her kurum yada kuruluşun kendi yapısından kaynaklanan bazı özelliklerinden dolayı, değişiklikler arz edebilmektedir,
Buradan eklenecek dosyalar, sizin arzuladığınız biçimde olmayabilir, bu durumda ilaveler yada düzeltmeler isteyebilirsiniz, bu da tablonun yada dosyanın yeniden düzenlenmesini gerektirebilir ki bu da zahmetli bir işlemdir,
Önerim, olmasını istediğiniz zimmet takibinin, 2003 excelde, manuel düzenlenmiş örneğini eklerseniz, çabuk ve doğru bir çözüm alırsınız,
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.