Belediye takip çizelgesi

Katılım
11 Mart 2020
Mesajlar
35
Excel Vers. ve Dili
Office professional plus 2010
Selamün aleyküm arkadaşlar.

belediye araç ve şoför takibi için bir excel sayfası hazırlamak istiyorum.

araçlar yakıtları için 01.09. tarihli sayfaya aracın plakasını yazıp karşısına yakıt listesini yazınca ilk baştaki yakıt istatistiği sayfasındaki plakayı bulup karşısına o litreyi yazıcak. 02.09 tarihli sayfaya aynı plakayı yazarsam yakıt istatistiği sayfasındaki plakayı bulup karşısına yakıt miktarını ekleyecek yazmazsam es geçicek.

01.09 sayfasına 100 lt
02.09 sayfasına 50 lt
10.09 sayfasına 50 lt
yazdığım zaman yakıt istatistiği sayfasında o plakanın karşısında bu sayfalardaki litreler otomatik eklenecek ben hangi sayfaya o plakanın litresini eklersem istatistik sayfasında toplam listesi görünecek.

dosyaya bakınca daha iyi anlayabilirsiniz.
https://dosya.co/9fj1t1cy0xri/EYLÜL_YAKIT_ÇİZELGESİ.xlsx.html


2. olarak şoför takibi

Aşağıda dosyalar mevcut. mesala ben takip dosyasında şoför kısmı ve yedek şoförler kısmına şoförün ismini yazdığım zaman şoför list dosyasında şoför kısmının karşısına + koyucak. takip dosyasındaki şoför sütununda yazılacak şoförler bittiği zaman şoför list dosyasındaki + olmayan şoförler takip dosyasındaki izinli ve raporlu şoförler kısmına otomatik eklenecek.

ayrıca takip dosyasına yazdığım şoförlerin, yedek şoförlerin, kademe personelinin, amir ve amir yardımcısının başlama ve bitiş saatleri otomatik saat dosyasına işlenecek boş olanlar izinli olarak görünücek

yine saat dosyasından veya takip dosyasından verileri alarak puantajı düzenleyecek. mesela saat dosyasında şoförün saati yazıyosa puantajda o güne Ç harfi yazacak izinli ise HT yazıcak.

yani ben bir şoförün ismini ve saatini takip dosyasına yazdığım zaman şoför list dosyasına + koyacak çalışanlar + olduktan sonra çalışmayanlar takip dosyasındaki izinli kısma otomatik eklenecek. personelin çalışma saatlerini yazdıysam saat dosyasına işleyecek yazmadıysam izinli gösterecek son olarak personel o gün listede ismi varsa puantaja Ç yazıcak yoksa HT yazıcak.



 

ahmettemel58

Altın Üye
Katılım
19 Kasım 2005
Mesajlar
31
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
13-04-2025
Ücretli kaydı olmayan siteden dosya indiremez. mail adresi verirseniz atıyım.
 
Katılım
13 Temmuz 2016
Mesajlar
613
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 & 2016 Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
06-03-2020
Üst