Stok Takibi acil yardım

Katılım
24 Eylül 2006
Mesajlar
13
Excel Vers. ve Dili
2003
Merhaba arkadaşlar ben sitenizde ve excelde çok yeniyim.Benim çok acil stok takip programı yapmam lazım.Site de baktım çok güzel stok takiip programları var ama benim ihtiyacıma cevap vermiyor bir kaç modül eklendikten sonra verebilir ama şu an durmuyla vermiyor.Ben sıfırdan koslamalarla yapmak istiyorum nasıl yapabilirim çok yeniyim bana bu konuda yardımcı olmanızı ister, iyi çalışmalar dilerim.
 

Metin Karaağaç

Uzman
Altın Üye
Katılım
25 Aralık 2004
Mesajlar
1,793
Excel Vers. ve Dili
Office 2016 Pro Plus-Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
10-12-2025
...nasıl yapabilirim...
Yapmak istediğinizi gösteren ve verilerinizin durumunu görmemizi sağlayan bir excel dosyası ekleyebilirsiniz. Dosyada, olmasını istediğiniz uygulamaları açık venet bir şekilde belirtirsiniz.
Biz de inceleyip, eğer bilgimiz dahilinde ise elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.
Ancak "acil" demişsiniz. Bildiğim kadarıyla stok takip programları öyle kolay hazırlanan uygulamalar değildir. Acil olarak cevap alabileceğinizi pek sanmıyorum ama belli olmaz, belki de sizin kullanmak istediğiniz çalışma çok da karışık bişey değildir.
Uzun lafın kısası, siz bir dosya ekleyip yapmak istedikleriniz anlatın, biz de inceleyelim..
 
Katılım
24 Eylül 2006
Mesajlar
13
Excel Vers. ve Dili
2003
Merhaba dosyayı ekledim şimdi kısaca burda özetliyorum.Ben bu programı stok takibinde kullanıyorum.Her bi stok kartı için altta bir sayfa var bunu ben bilmediğim için böyle yaptım ama normalde sizler bunu daha kolay hale getirebilirsiniz.Ana sayfada makrolar var bunu sayfaları kolay bulabilmek için koydum.Birde gelen sayfamınz var burda alt sayfaları değişen kartların kalan bilgisini gösteriyor.Benim istediğim bunu sürewkli alt sayfa açarak değil de daha basit ben yeni stok kartı deyip öyle açsam ve bana giren çıkan ve kalan bilgilerini verebilecek bişi yapabilir miyiz.



http://www.excel.web.tr/attachment.php?attachmentid=3994&d=1159136185

Bu adresten indirebilirsiniz.
 
Son düzenleme:
Üst