Sayin YÖnetİcİlere

Katılım
5 Ekim 2006
Mesajlar
76
Excel Vers. ve Dili
office 2003 tr
öncelikle saygılarımı sunarım bu sitemim yöneticilere 3 gündür bir nöbet çizelgesi için yardım bekledim ama malesef yanlış konu altında açtığım için 3.sünde bana uyarı yaptınız evet en doğal hakkınız ama benim internetten uzaklığım bayağı oldu eski bir üye olamama rağmen bilmeye bilirim ama inanınki bu şekilde cezalandırılmak pek hoş değil sizden birisi yardım talebinde bulunduğunda geçerli şartlar doğrultusunda yardım etmelisiniz çünkü bu bizim insanlarımız bişeylerle uğraşıp yapmaya çalışanlar insanları kaybetmek değil kazanmak lazım ben şunuda tahmin ediyorum belkide bu mesajımdan sonra hiçbir soruma cevap vermeyeceksiniz ama sağlık olsun tabi bizim kırılmamız sizin için önem bile taşımaya bilir sonuçta bizde öğrenmeye çalışan insanlarız saygılarımla
mehteroglu1
 

Ali

Uzman
Katılım
21 Temmuz 2005
Mesajlar
7,897
Excel Vers. ve Dili
İş:Excel 2016-Türkçe
öncelikle saygılarımı sunarım bu sitemim yöneticilere 3 gündür bir nöbet çizelgesi için yardım bekledim ama malesef yanlış konu altında açtığım için
Konularınızı doğru başlıkta açınız.


eski bir üye olamama rağmen bilmeye bilirim
Tam tersi forum kurallarını eski üye olarak sizin dahada iyi bilmeniz gerekir.

inanınki bu şekilde cezalandırılmak pek hoş değil sizden birisi yardım talebinde bulunduğunda geçerli şartlar doğrultusunda yardım etmelisiniz
Bu bir zorunluluk değil,gönüllük hesabına göre yürümektedir.Belkide sorunuz tam anlaşılamamıştır. Siz benim sorularımı cevaplandırmak zorundasınız gibi bir cümleyi istemeden kurduğunuzu düşünüyorum.

çünkü bu bizim insanlarımız bişeylerle uğraşıp yapmaya çalışanlar insanları kaybetmek değil kazanmak lazım
Şu ana kadar açtığınız son başlıklar hariç diğerlerine cevaplar gelmiş,Siz son başlıklarınıza belkide anlaşılmadığı için cevap gelmediğinden bir kalemde yapılmışların hepsini silip atmışsınız.

tabi bizim kırılmamız sizin için önem bile taşımaya bilir sonuçta bizde öğrenmeye çalışan insanlarız saygılarımla
mehteroglu1
Peki o zaman böyle davranarak, size daha önce cevap vermişleri kırdığınızı düşündünüz mü?
 

AS3434

Özel Üye
Katılım
13 Ocak 2005
Mesajlar
1,820
Excel Vers. ve Dili
M.Office/Excel 2007 Türkçe
Sayın mehteroğlu1

Sayın Ali gerekli mesajları yazmış ama aşağıdaki ilaveleri yapmak zorunluluğu hissettim.

bu şekilde cezalandırılmak pek hoş değil
Israrla (4 kere) ilgisiz bir başlık altında aynı soruyu sorunca, Mesajınızın altına uyarı mesajını yazdıktan sonra mesajınızı Kurallara Uymayan Başlıklara taşıdım. Ama siz hatalı olduğunuzu anlayıp, bana özel mesajla aşağıdaki metni gönderince, konunuzu Forum içine geri taşıdım.
mehteroglu1 tarafından gönderildi
sayın hocam ne deseniz haklısınız ben epeydir siteye uğrayamadım inanınki farkında değilim sonuç itibarıylede hoş görünüze sığınarak bu mesajı yolluyorum tekrar özür dilerim saygılarımla
Altından uyarı mesajı silinmiş eski dosyanızı aşağıdaki linkte görebilirsiniz.

http://excel.web.tr/showthread.php?t=39429

Bunu bir ceza olarak algılıyorsanız birşey diyemeyeceğim....

bu mesajımdan sonra hiçbir soruma cevap vermeyeceksiniz
Böyle bir fikre nasıl sahip oldunuz anlamıyorum. Siz de biliyorsunuz ki bu forumun amacı, gönüllük esasına dayanan bilgi paylaşımıdır. Forum kuralları içerisinde her sorunuza, sorunuz açık olduğu müddetce cevap alırsınız.
 

Necdet

Moderatör
Yönetici
Katılım
4 Haziran 2005
Mesajlar
15,369
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 Türkçe
Sayın mehteroglu1,

İlk sorunuzu gördüğümde anlamadığım için sesimi çıkartmadım, belki bir anlayan olur diye.

Sonra sorunuzu tekrar inceleyim dedim bu sefer farklı bir başlık altında yazmışsınız, onu da anlamadım.

Eğer anlasaydım ve çözüm önerisi getirseydim hangi başlığa yazacaktım? siz hangi başlığı izleyecektiniz?

Bence şikayet etmeyiniz sorunuzu daha açık sorunuz. Mutlaka yanıt alırsınız. Burada kimse kimseyi kara listeye almıyor alacağını da sanmam.

İğneyi kendinize çuvaldınızı başkasına batırın.
 

baydeniro

Altın Üye
Katılım
26 Ocak 2007
Mesajlar
4,625
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2016
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
20-02-2025
Sayın mehteroglu1, gerçi umzanlar zaten size gerekli açıklamaları yapmışlar. Ben de amatör bir excel kullanıcısı olarak, bazen merak ettiğim konuyu forumda çözemeyince sevinçten tavana sıçramıyorum. Ancak şunu unutmayın burası GÖNÜLLÜ bir forum sitesi. Ne yöneticilerin ne de diğer kullanıcıların size cevap verme zorunluluğu yok. Benim cevabını tam alamadığım en az 40 adet konum var. Ama bu forumdan o kadar çok bilgi ve feyz aldım ki uzmanları görünce ellerini öpesim geliyor.

Bu kadar alıngan olmayın ve da biraz da kendinizi eleştirin. Sizin sorunuzu ben de inceledim ama ne istediğiniz net bir şekilde anlaşılmıyor. Çünkü sizin sorunuz ile datanın yapısı arasında bilgi kopukluğu var. Ayrıca da sorunuzu olduğu gibi alırsak bunun programa çevrilecek kadar gerekli bir durum olmadığı gibi bir sonuç çıkıyor. Yani sorunuz iyi kurgulanmamış.

Lütfen böyle serzenişler ile foruma yeni katılanları olumsuz etkilemeyin. Bu forum emsallerinden çok daha elit, ahlaklı, vatanperver insanlardan oluşuyor. Ben de tersini düşünüyorum. bu forumdaki uzmanlar benim beklediğimin üstünde konular ile ilgileniyorlar.
 
Üst