Yemekhane için bir maliyet programı düşünüyorum ama bi türlü yapamadım.
MALIN CİNSİ - HARCANAN MİKTAR - KAÇ KİŞİYE VERİLDİĞİ - BİRİM FİYAT - ÜRETİM İÇİN HARCANAN
yukardaki tablonun altına ek olarak maliyete girecek şekilde
PERSONEL GİDERİ
ELEKTRİK GİDERİ
DOĞALGAZ GİDERİ
KİRA GİDERİ
BAKIM ONARIM VS.
KAYIT DIŞI HARCAMALAR
şeklinde bir tablo yapmak istiyorum. Yardımlarınız için tşk.
MALIN CİNSİ - HARCANAN MİKTAR - KAÇ KİŞİYE VERİLDİĞİ - BİRİM FİYAT - ÜRETİM İÇİN HARCANAN
yukardaki tablonun altına ek olarak maliyete girecek şekilde
PERSONEL GİDERİ
ELEKTRİK GİDERİ
DOĞALGAZ GİDERİ
KİRA GİDERİ
BAKIM ONARIM VS.
KAYIT DIŞI HARCAMALAR
şeklinde bir tablo yapmak istiyorum. Yardımlarınız için tşk.