Rapitten veri indiremiyorum

Katılım
31 Ağustos 2008
Mesajlar
50
Excel Vers. ve Dili
2003
Diğer veri indirme sitelerinden veri indirebiliyorum. Sadece Rapitten veri indiremiyorum. Aynı modem üzerindeki interneti başka bilgisayara bağladım Rapitten veri indirdi.Önceki bilgisayarım neden rapitten veri indiremedi bunun nedenini öğrenmek istiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.
 
Katılım
31 Ağustos 2008
Mesajlar
50
Excel Vers. ve Dili
2003
İlginiz için teşekkür ederim.Evet piremium üyesiyim.Daha önce kullanıcı adı ve şifreyi açmıyordu .Şimdi açıyor kullanıcı adı ve şifreyi yazıyorum indirme yapıyor 2 defa açtığımda şifreyi algılamıyor tekrar kullanıcı adı ve şifreyi girmem gerekiyor.Şifreyi otomatik algılayabilmesi için ne yapmam gerekiyor.Araçlar>internet seçenekleri>yasaklı siteler bölümüne baktım.Herhangi bir olumsuzluk görünmüyor.
 
Son düzenleme:

Emir Hüseyin Çoban

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Katılım
11 Ağustos 2008
Mesajlar
5,891
Excel Vers. ve Dili
Office 2013 Tr - Win10 x64
Üyeliği aldığınız firmadan kullanıcı adınızı bi sorgulatın, kara listeye düşmüş olabilirsiniz.
 
Katılım
31 Ocak 2006
Mesajlar
145
Excel Vers. ve Dili
Office 2010(64 bit) - Türkçe
tekrar kullanıcı adı ve şifreyi girmem gerekiyor.Şifreyi otomatik algılayabilmesi için ne yapmam gerekiyor.
otomatik veri indirmek İnternet download manager programını kullanın. Ben kullanıyorum gayet iyi ve hızlı indiriyorum. Biraz reklam oldu ama :D seçenekler kısmında aldığınız premium şifreyi gireceğiniz bir alan mevcut programda. bir kereliğine oraya şifreyi kaydediyorsunuz ve program tüm rapid downloadlarında otomatik olarak şifrenizi algılayıp indirmenize olanak sağlıyor.
 
Üst