DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
arkadaşlar sorunumu örnek şablonda anlatmaya çalıştım, el ile hücreye değer girilince düşeyara veya indis çalışıyor ancak formüllü hücrede çalışmıyor bilgisi olan varmı, şimdiden teşekkürler.
arkadaşlar sorunumu örnek şablonda anlatmaya çalıştım, el ile hücreye değer girilince düşeyara veya indis çalışıyor ancak formüllü hücrede çalışmıyor bilgisi olan varmı, şimdiden teşekkürler.
=INDEX(J1:J10;MATCH(--F3;I1:I10;0))
=INDEX(J1:J10;MATCH(0+F3;I1:I10;0))
=INDEX(J1:J10;MATCH(1*F3;I1:I10;0))
=INDEX(J1:J10;MATCH(F3/1;I1:I10;0))
=INDEX(J1:J10;MATCH(F3^1;I1:I10;0))
f1 deki formulu aşağıdaki formul ile değiştirip denermisiniz.
=sayıyaçevir(sağdan(a1;1))
.
Kod:=INDEX(J1:J10;MATCH(--F3;I1:I10;0)) =INDEX(J1:J10;MATCH(0+F3;I1:I10;0)) =INDEX(J1:J10;MATCH(1*F3;I1:I10;0)) =INDEX(J1:J10;MATCH(F3/1;I1:I10;0)) =INDEX(J1:J10;MATCH(F3^1;I1:I10;0))
her hangi birisini kullanabilirsiniz.
INDEX=İNDİS
MATCH=KAÇINCI
.
ilginiz için çok teşekkür ederim ancak sayıya çevir uygulandıktan sonra işe yaradı.
.
Neden? Bunlar işe yaramadı mı?
Ben kullanamadım derseniz daha uygun olur.
Dosyanız ekte.
.
kullanmadan neden öyle bir şey diyeyim ki emek vermiş koymuşşunuz, verdiğiniz formülleri ilgili hücreye taşıdım ve yine aynı şekilde #yok hatası aldım, zaten formüllemede sorun yok el ile girilince yapıyordu, başka bir dosyada aynı forümmler yapıyor zaten üst üste formül uygulayınca dosya hata vermeye başladı.
.
Ben anlatamıyorum herhalde... Ben sizin F4 hücresindeki formülünüzü düzeltityorum. Sorunuz bu değil mi? Açıklamanız bu hücredeki formülle ilgili değil mi?
Neyse. Problem çözülmiş zaten.
.