Fevri Davranışım ve Özür Beyanım

Katılım
26 Temmuz 2012
Mesajlar
38
Excel Vers. ve Dili
Türkçe 2010
Arkadaşlar Forumuma Katıldığım 1 Ay Sonunda Beklediğim Cevapların Bir Kısmını Alamadığım için Açtığım Konu İçin Özür Dilerim.

Bu Olay Benim Atılgan Bir Kişiliğe Sahip Olup Hemen Her şeyin Olması Gibi Bir Davranışa Sahip Olmamdan Dolayı Çıkmıştır.

Konuyu Açtıktan Sonra Bana Yaptığım Fevri Hatamı Gösteren berkan1,mustafa1207,Levent Menteşoğlu,Mahir,erdenek,1Al2Ver,cems,Ponki,ExcelF1,okyanus123452 ve Özellikle Korhan Ayhan Arkadaşlarıma Teşekkür Ediyor, Özür Diliyorum.

3) Bir düşünsenize burada sorularımıza sabırla cvp veren insanların excel bilgilerini söyle bir kafanızda canlandırın. Özellikle uzman olanların (Mesela Tarkan bey, Korhan bey vb). Soruyu yazıyoruz kodları hemen düz yazı yazar gibi yazıp bize geri dönüş yapıyorlar. Neden yapıyorlar peki bunları? Kendilerini geliştirmek için mi ? Bence hayır. Zaten bunlar onlara çerez gibi geliyor. Büyük bir çoğunluğu insanlara ellerinden geldiğince yardım etmek. Yine düşünsenize belki bu kişiler evli çoluk çocuk sahibi, sırf bizim gibilerin işleri görülsün diye evdeki eşlerinden, çocuklarının zamanlarından alıyorlar. Özellikle evli olanların eşleri "Sabah işe gidiyorsun akşam eve geliyorsun PC nin başına geçiyorsun yeteri kadar bana çocuklarına zaman harcamıyorsun doğru düzgün konuşamıyoruz varsa yoksa formdaki insanlara cevap vermek PC başında zaman geçirmek" vb sözler söylüyorlardır gibime geliyor.
okyanus123452 Bu Sözleri Beni Bu Yazıyı Yazmamın ve Özür Dilememin Bir Zorunluluk Olduğunu Gösterdi.


Vakitlerinizi Bu Konuya Harcayıp Vakit Harcadınız.
Haklarınızı Helal Ediniz...
 
E

ExcelF1

Misafir
Sayın esadmin,

Konu başlığının "Fevri" olmasından dolayı, sanki benim yazdığım mesajdan etkilenmişsiniz hissiyatına kapıldım.

Mesaj şahsınıza yazılmadığı gibi (genel olarak tüm üyeleri kapsar şekilde bir temennidir), kesinlikle art niyette taşımamaktadır. Eğer herhangi bir şekilde kırıcı oldu isem, şahsım adına özür dilerim.
 

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Katılım
15 Mart 2005
Mesajlar
42,232
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Merhaba,

Özür dilemekte erdemdir. Aramıza hoşgeldiniz.
 

erdenek

Altın Üye
Katılım
5 Mart 2008
Mesajlar
885
Excel Vers. ve Dili
EV:EXCEL 2010-TÜRKÇE
İŞ:EXCEL 2010-TÜRKÇE
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
31-01-2026
hoşgeldiniz esadmin
 
Üst