1.sayfadaki verileri 2.sayfaya çağırmak

Muhammet Okumuş

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2013 Türkçe
tamam sn espiyonajl olmuş.ben en başa bir tane sütun eklemiştim.boş a3 hücresine kopyalama yapmışım.teşekkür ederim.

kahramang1

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft Ev ve Ofis 2016
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
05-05-2025
sayın dEdE, ekteki çalışmayı siz göndermiştiniz bana. GELİR İCMAL ölümüne AKBANK GELİR veya FİNANS GELİR yazdığımda işlem çalışmıyor. hataları düzeltip bana gönderirseniz çok sevineceğim. "gider icmal" de sorun yok, çalışıyor.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

dEdE

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2013 TR 64 Bit
Merhaba,
Dosyanız ilişiktedir.

Ekli dosyalar

kahramang1

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
05-05-2025
sayın dEdE, ilginiz için teşekkürler. Ben sadece "finans gelir" değerlerini değilde, "gelir" sayfasındaki "tür" sütununa ve "gider" sayfasındaki "tür" sunununa ne yazılırsa yazılsın, gelir icmal ve gider icmal sütununda combobox bölümüne türe ait yazıyı yazdığımda dökümünü versin istiyorum. teşekkürler.

Ekli dosyalar

dEdE

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2013 TR 64 Bit
Ben sadece "finans gelir" değerlerini değilde, "gelir" sayfasındaki "tür" sütununa ve "gider" sayfasındaki "tür" sunununa ne yazılırsa yazılsın, gelir icmal ve gider icmal sütununda combobox bölümüne türe ait yazıyı yazdığımda dökümünü versin istiyorum.
Merhaba,
Gönderdiğim dosya aynen sizin dediğinizi yapıyor. Gelir veya gider sayfasına yeni kayıtlar eklediğinizde tür bölümüne yazdığınız verinin comboboxa aktarılması için dosyanın kaydedilip kapatılıp açılması gerekiyor. Dosyayı açtığınızda yeni türlerinde comboboxta olduğunu göreceksiniz. hangisini seçerseniz onu listeler.
Bu işlemi bir düğmeye atamak veya tamamen otomatik hale getirmekte mümkündür. Tamamen otomatik yapmak her kayıt girildiğinde comboboxun yenilenmesini sağlar ama kayt sayınız çoğaldıkça(dosyanız büyüdükçe) yavaşlamaya neden olur.
Hoşçakalın.

kahramang1

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
05-05-2025
Sayın dEdE, bu açıklamanız için çok teşekkürler. Ben seçme yerine combox penceresindeki yazıyı silip, listelemek istediğim türü manuel yazıyor ve listelemeyi deniyordum. Haliyle programda çalışmıyordu. Seçerek listelediğimde sonucun olumlu olduğunu gördüm. İlgi ve alakalarınıza çok teşekkür ederim. Hoşçakalın.