• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

2 farklı sayfadan veri almak

Excel Vers. ve Dili
microsoft office professional plus 2016 t
Türkçe
Arkadaslar öncelikle merheba

söyle bir sorunum var
oturduğum sitede mecburi yönetici oldum az buçuk excelden anlarım sanıyordum. ufak bir program yazdım fakat iki blok için tek makbuz kullanmak istiyorum. bundan dolayı verdiğim linkte var olan dosyada ki verileri düzeltebilecek olrsa çok sevinirim. Yardım edeceklere şimdiden teşekkürler.

Merhabalar,
Verdiğiniz linkleri kontrol ettiniz mi?

iki farklı sayfada makbuz var iki blok için ben bunu iki blok için tek makbuz olrak yapmak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum

Merhabalar,
YAKIT sayfalarının ismini YAKITA2 ve YAKITB3 olarak değiştirerek, D11 e aşağıdaki formülü girerseniz istediğiniz olur. Dener misiniz?

=EĞER(F5="A";DÜŞEYARA(F6;YAKITA2!C5:G32;5;0);EĞER(F5="B";DÜŞEYARA(F6;YAKITB3!C5:G32;5;0);0))

İyi çalışmalar...

Ekli dosyalar

Merhabalar,
YAKIT sayfalarının ismini YAKITA2 ve YAKITB3 olarak değiştirerek, D11 e aşağıdaki formülü girerseniz istediğiniz olur. Dener misiniz?

=EĞER(F5="A";DÜŞEYARA(F6;YAKITA2!C5:G32;5;0);EĞER(F5="B";DÜŞEYARA(F6;YAKITB3!C5:G32;5;0);0))

İyi çalışmalar...

denemim olmadı elektrik ve yakıt fiyataları ayrı arı değişti bana sadece toplam yakıt fiyatının değişmesi lazım

Merhabalar,
Formüllerdeki 5 ler 4 olacak size gönderirken yanlış göndermişim. Bu düzeltmeleri yaptım ve MAKBUZ-A-5 dosyasında ELEKTRİK kısmını ve D19 u ayarladım.
MAKBUZ-A-5 sayfasındaki YAZDIR butonunu dener misiniz?

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Ayrıca 8. mesaj ilaveten, BAKIM/ONARIM, SU, TEMİZLİK, ASANSÖR ve KAPICI+VERGİ girildiğinde D19 a otomatik toplayacak ve I11 e TOPLAM'ı getirecek...
Ayrıca J15 ede alttaki formülü yazın,

=EĞER(F6="";"";EĞER(F5="A";DÜŞEYARA(F6;YAKITA2!C5:G32;2;0);EĞER(F5="B";DÜŞEYARA(F6;YAKITB3!C5:G32;2;0);0)))

Son düzenleme:
Teşekkür ederim byfika bir sorum daha olacak 265,89 lira yı iki farklı hücrede 265 lira ve 89 kuruş şeklinde yazdırmak mümkün mü acaba

Metinden sütunlara diye bir seçenek var virgül kıstasını kullanırsanız 265 ve 89 iki farklı sütunda görünür.

Geri