Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
fructose, Diğer arkadaşların çalışmalarıda Sayın fructose'ın çalışması kadar güzel olmuşlar.Elinize sağlık.
Arkadaşların çalışmaları mantık olarak doğru ama 12 taksit yapıldığında küsüratları bir taksite aktarmak gerekiyor.
Bu nedenle ben o çalışmaya ek hücre ilave ile o sorunu halledecektim ama çalışma ödev niteliğinde ve soruyu soran o noktanın çözümünü özellikle sormuş.
O kısma bir "Peşinat " Hücresi olsaydı sorun olmıyacaktı. yurttas, taksit hücrelerini makine ile toplayınca sonuç farklı çıkıyor.Yani dediğim üzere küsüratları mutlak bir taksite yüklemek gerek.. t.sedat, sorunu bu şekilde halloluyorsa,sorun yok.
Edit ben:"fructose, sorunu bu şekilde halloluyorsa,sorun yok." Cümlesi "t.sedat, sorunu bu şekilde halloluyorsa,sorun yok."olarak değiştirildi.[/b] :keyif:
Benim sorunum yok. Sn T.Sedat sorunu ben cevapta yazmadım.
Artık moderatörüm ihtiyarladın tabii bu forumun samimiyetine güvenerek size espri mahiyetinde takılmaktı
Diğer arkadaşlarında eline sağlık
İyi geceler Sn xxrt :hey:
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.