31 Sayfayı 1 sayfaya kopyalama

Katılım
8 Eylül 2009
Mesajlar
7
Excel Vers. ve Dili
2021
Merhaba,
Benim sorunum günlük olarak 1,2,3...31 sayfalar bulunan ''Alınan Telefonlardaki'' dolu olan hücrelerdeki bilgileri ''Cihaz Stok'' sayfasına tarihe göre aralarında boşluk kalmadan kopyalamak.Yardımlarınızı rica ediyorum.

İyi çalışmalar.
 

yanginci34

Altın Üye
Katılım
6 Temmuz 2010
Mesajlar
1,587
Excel Vers. ve Dili
excel2016
Dosyanızın formatında örnek dosya eklerseniz daha hızlı cevap alabilirsiniz.
 

GursoyC

Altın Üye
Katılım
7 Ocak 2015
Mesajlar
526
Excel Vers. ve Dili
2016 Türkçe
1-31 Aralığındaki tüm sayfalarınızdaki A28:A47 bölgesini yani tarihlerini önceden girdiğiniz kısımları silin. O bölgeye
Kod:
=if(B28="";"";$C$1)
formülünü yazın. (1 isimli sayfanızda ben yaptım). Sadece alış yapılan ürün olursa onun yanına tarih girecektir.
Bu şekliyle ekteki dosyadaki CIHAZ STOK sayfanıza eklediğim düğmeye atadığım kod istediğinizi yapacaktır.

https://dosya.co/5r3fbw5sjryv/2019__NİSAN_YENİ_SATIŞ_RAPORU_uedit.xlsm.html
 
Katılım
8 Eylül 2009
Mesajlar
7
Excel Vers. ve Dili
2021
1-31 Aralığındaki tüm sayfalarınızdaki A28:A47 bölgesini yani tarihlerini önceden girdiğiniz kısımları silin. O bölgeye
Kod:
=if(B28="";"";$C$1)
formülünü yazın. (1 isimli sayfanızda ben yaptım). Sadece alış yapılan ürün olursa onun yanına tarih girecektir.
Bu şekliyle ekteki dosyadaki CIHAZ STOK sayfanıza eklediğim düğmeye atadığım kod istediğinizi yapacaktır.

https://dosya.co/5r3fbw5sjryv/2019__NİSAN_YENİ_SATIŞ_RAPORU_uedit.xlsm.html
Deneyip size dönüş yapacağım.Teşekkür ederim.
 
Katılım
8 Eylül 2009
Mesajlar
7
Excel Vers. ve Dili
2021
1. günde 2 ürün sayfaya atıyor altına da 1.günde olmayan tarihsiz ürün atıyor.
2. gününde sadece tarihini atıyor.Teşekkür ederim.Zahmet veriyorum.
 

GursoyC

Altın Üye
Katılım
7 Ocak 2015
Mesajlar
526
Excel Vers. ve Dili
2016 Türkçe
>1-31 sayfa aralığındaki tüm sayfalarınızdaki A28:A47 bölgesini yani tarihlerini önceden girdiğiniz kısımları silin. O bölgeye....
ile başlayan işlemleri yaptınız mı?
 

GursoyC

Altın Üye
Katılım
7 Ocak 2015
Mesajlar
526
Excel Vers. ve Dili
2016 Türkçe
yaptığınız dosyayı yükler misiniz.
 

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Katılım
15 Mart 2005
Mesajlar
41,327
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Alternatif;

CİHAZ STOK sayfasındai veriler silinmeden aktarım yapılmaktadır.

Verilerin her aktarımda silinmesi gerekiyorsa koda ekleme yapmak gerekecektir.

Kod:
Sub Aktar()
    Dim S1 As Worksheet, Sayfa As Worksheet, X As Byte
    
    Set S1 = Sheets("CİHAZ STOK")
    
    For X = 1 To 31
        Set Sayfa = Sheets(CStr(X))
        Son = S1.Cells(Rows.Count, 1).End(3).Row + 1
        For Y = 28 To 47
            If Sayfa.Cells(Y, 2) <> "" Then
                S1.Cells(Son, 1) = Sayfa.Cells(Y, 1)
                S1.Cells(Son, 2) = Sayfa.Cells(Y, 2)
                S1.Cells(Son, 3) = Sayfa.Cells(Y, 3)
                S1.Cells(Son, 6) = Sayfa.Cells(Y, 5)
                Son = Son + 1
            End If
        Next
    Next
    
    Set Sayfa = Nothing
    Set S1 = Nothing
    
    
    MsgBox "İşleminiz tamamlanmıştır.", vbInformation
End Sub
 
Katılım
8 Eylül 2009
Mesajlar
7
Excel Vers. ve Dili
2021
Kusura bakmayın cenazemiz vardı bakamadım en kısa zamanda bakıp size döneceğim.Teşekkür ederim.
 

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Katılım
15 Mart 2005
Mesajlar
41,327
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Merhuma Allah rahmet eylesin. Mekânı Cennet olsun.

Sizlerinde başınız sağolsun.. Allah sabırlar versin.
 
Üst