• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

3d Grafik ve akslari secme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan lokal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2007
Arkadaslar herkese merhaba exceli yeni kullanmaya basladim ve tezim icin gerekli bazi grafikler hazirlamam gerekiyor. Sorum su: 3boyutlu grafikte x,y, ve z akslarini kendim nasil tanimlarim. ekteki dosyada yapmak istedigim x aksinda ID ler, z de tarihler ve y de miktar olacak sekilde bir grafik. problem su, tarihler id ler icin ayni yani sadece 5 tarih var. Bunlari nasil gruplarim?dosyada notlarlada anlatmaya calistim.yardimlarinizi bekliyorum, cok tesekkürler...

Ekli dosyalar

sorunuz cok karısık biraz daha detaylandırırsanız cozum daha kolay olacaktır

lokal' Alıntı:
merhaba grafikle ilgili detay bilgi istemissiniz.uygunsa burdan anlatmaya calisayim ya da sizin anlamadiginiz yerleri sorun, tesekkürler.
anlatımınız cok karısk ne dediğinizi tam anlayamadım

söyle anlatmaya calisayim tabloda 5 farkli tarihte 3 farkli kisiden alinan örneklerin miktarlari var. bunlari tarihe göre grafik olarak nasil görüntülerim. x ekseninde tarihler olacak, y ekseni miktar ve z eksenide idler seklinde. ya da x ekseni idler, z ekseni tarihler ve y miktarlar olacak sekilde.tesekkürler.bide bunlari nasil degisterebilirim yani x ekseni tarih olsun yada id olsun gibi.

verilerinizi veriler bolumunde değişin her calısma sayfasında grafiginiz mevcut kolay gelsin umarım aradıgınız budur

Ekli dosyalar

Geri