Access tablosuna excel sayfasını alma

Excel Vers. ve Dili
ofis2007tr
Değerli arkadaşlar bir acces tablosuna tablonun özelliklerini ve yapısını bozmadan excel sayfasındaki bilgileri almak istiyorum, bunu Access de dışveri al (Excel eletronik tablusu al) komutunu kullanarak yapmaya çalıştım ancak bilgilerin tamamını almıyor (tüm veriler tablonun sonuna eklenemedi şeklinde hata mesajı veriyor), acaba excel sütunlarının yapısındanmı kaynaklanıyor.
Ekli dosyada örnek Access ve excel dosyaları var Exceldeki sayfayı Access deki excelAl tablosuna almak istiyorum bunu excele yazacagımız bir makro ile yani Access tablosunu hiç açmadan Excel den Accesse gönderebilirsek daha güzel olur, önmeli olan Access tablosunun yapının değiştirmeden bunu yapmak yardımcı olursanız sevinirim.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
ofis2007tr
İlginize çok teşekkür ederim fildekoz, tdsharun( harun ) ile yaptığınız çalışma çok güzel, kodları kendime göre düzenleyerek denedim olmuyor. Burda Access tablosunun yapısını göz önünde bulundurmamız gerekiyor.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
ofis2007tr
Aslında Evren Gizlen ile de daha önce buna benzer bir çalışmamız olmuştu, Evren kardeş ilgilense bu konuyu çözer, inşallah farkeder.

Son düzenleme: