• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Access'de Veri Tabanı Tasarımı Oluşturmak ve Makro Atama

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan xxrt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
selam arkadaşım. eline sağlık çok güzel bir başlangıç ( biz acemiler için ). Neyse bende Acces ile yapılan çalışmalara hayranım. benimde bayağı sorumn olacaktır bundan hiç şüphen olmasın. Cevaplarsan ve bilgilerini bizimle paylaşırsan ( ki paylaşıyorsun ) şimdiden teşekkür ederim.

ilk başlayan için çok güzel ama ayrıntıları çok önemli bundan sonrasına gelemiyoruz.Şekillerle anlatım olan başka örnekler var mı elinizde
:dua:

access denetim panosu

arkadaşlar merhaba accessde denetim panosu var bunu bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlermi teşekür ediyorum.

Sayın alperkızıl,

Oluşturduğumuz formlar ve raporlar arasında kolay geçiş yapabilmek ve tüm program modüllerine tek noktadan erişmek için geçiş panosu denetimi kullanılır.

Araçlar meönüsünün Veri Tabanı hizmet Programları sekmesinden Geçiş Panosu Yöneticisini çalıştırırsanız size yardımcı olacak bir sihirbaz çalışacaktır.

İyi çalışmalar:)

Başlangıç için gerçekten güzel. Ellerinize sağlık.

Tbrlr xxrt güzel çalışma olmuş , eline sağlık.

Deyim yapıyoruz, makro yapıyoruz herşey tamamda
Birde bu Access kodlarının nasıl kullanıldıklarını nereden ve nasıl bulabiliriz,
Diğer makro ve deyimleri deneme yanılma yoluyla halledebiliyoz güç te olsa
Teşekkürler.

Geçiş Panosu hakkında

Sayın Modalı

Ben oluşturduğum formları veritabanı hizmet programlarından geçiş panosuna katardım ancak açılışta bu panonun direk açılmasın istiyorum bu konuda ban yardımcı olabilirmisiniz.

Kolay gelsin

yapmış oldu hun çalışma ve vermiş oldugun bilgiler için tesekkurler

çok gaüzel bir çalışma
peki form tasarım kısımnda hani ilişki tarihninde yazdığın kodlamaları
toplama çıkarma v.b diğer dört işlem için nasıl yapabiliriz
saygılarımla

Sayın xxrt,

Benim gibi daha yolun başında olanlar için çok güzel, anlaşılır ve sade bir anlatım olmuş. Ama kod konusunu öğrenebilmem için kırk fırın ekmek yemem lazım daha. :) Umarım bu derslerin devamı gelecektir... Ellerinize sağlık, teşekkürler...

Uzun zamandır Access'te yapmak istediğim şeyler vardı.
Google'da arayınca ilk bu sayfa çıktı.
Başlangıç olarak iyi şeyler öğrendim
Teşekkürler.
Bu arada Office 2007'de açılır kutu yapmasını da öğrendim.
Buyrun
Tasarım modunda formdaki kutu üzerine sağ tıkla
Çıkan menüden Değiştir/Karma Kutu'yu Seç
Özellik Sayfasındaki "Veri" kısmında "Satır Kaynak Türü" nü "Değer Listesi" olarak değiştir.
Özellik Sayfasındaki "Veri" kısmında "Satır Kaynağı" na tıkla. (Üç nokta'ya :) ...)
Açılan kutuya istediğin değerleri yaz.

ellrine sağlık XXRT kardeş çok sade ve güzel bir anlatım olmuş ama mesaj tarihlerine bakılırsa bu çalışmanın devamı gelmiycek :(

Geri