Evet, Excel'de bir hücreye yazılan açıklama başka bir hücreye formül kullanarak kopyalanabilir ve yapıştırılabilir.
Açıklamayı kopyalamak istediğiniz hücreyi seçin.
Ctrl + C tuşlarına basarak kopyalayın.
Açıklamayı yapıştırmak istediğiniz hücreyi seçin.
Giriş sekmesine gidin ve Yapıştır menüsünün altındaki oka tıklayın.
Özel Yapıştır'ı seçin.
Açılan pencerede Yorumlar seçeneğini işaretleyin ve Tamam'a tıklayın.
Ayrıca Ctrl + C tuşlarına basarak istediğiniz hücreye gidin Ctrl+V olarak kopyalarsanız hücre içeriği ve açıklamaları kopyalanabilmektedir.
merhaba sayın hocalarım bugün listemde çalışmalar yaparken bi soru aklıma takıldı A1 hücresine yazılan açıklamayı B1 hücresine yazabilirmiyiz soruyu sormama sebep olan olay ise bir excel çalışma kitabımda 100 adet çalışma sayfam (sekme) var herbirinin şablonu aynı ve herbirinin C3 hücresinde...
Ekteki belgede temsicili bir dosya mevcut olup Üstteki tabloda Ocaktan Aralıka kadar olan tabloda eger Comment Açıklama Bilgisi varsa açıklama bilgisini yoksa hücrede yazan değeri 25 satırdan itibaren son dolu satırdan sonra A sütunundan başlamak sureti ile yapıştırmak AG hücresinde 1 11111...
Merhabalar Örnek tabloya benze yaklaşık 2000 satırlık bir dosyam var ve ödeme tarihlerini açıklama içine eklemişler, ben bunu açıklama içinden yan hücreye yazdırmak istiyorum. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
Merhaba, Excelde belirli şartlara bağlı hesaplama yapacak bir formulü bura vesilesiyle temin etmiştim. Ufak bir ekleme ihtiyacım var. Şartlar eşitse ilgili alandaki text ifadeyi başka sheetde comment olarak gösterebilir miyim? Örnek excel aşağıda. Yada başka bir yöntem? Yardımlarınızı bekler...
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.