Değerli arkadaşlar
Amacı karşılıksız yardımlaşma olan tüm forumların değerli yöneticilerinin böyle bir tartışmaya girmesi beni hem şaşırttı hemde üzdü. Aranızdaki sorunun ne olduğunu bilmediğim için konuya müdahil olmak istemiyorum. Bu sebeple sadece sizleri sükunete davet ediyorum. Lütfen bu tür konularla, hepimizin ortak amacı olan karşılıksız yardımlaşma hedefimize zarar vermeyelim.
Sn Mehmet bey
Sizin cümlelerinizdeki bazı ifadelere cevap vermem gerekiyor. Öncelikle bir yanlış anlamayı düzeltelim. Üyeleriminiz ip nolarını uzman grubundaki arkadaşlarımız görememektedir. Birden fazla isimle kayıt olan üyelerimiz hakkındaki uyarıyı, sistem otomatik olarak kendi vermektedir.
Fakat bu sitenin yönetiminin "Uzman" diye aldığı kişilerin sadece bilgisine değil karakterine de bakmasını isterdim. Başka sitelerin borazancılığının yapılmasına nasıl müsaade ettiklerini de anlamış değilim.
Yukarıdaki cümlenizde bana göre haddini aşan bir cümledir. Müsade ederseniz uzman grubuna seçilecek arkadaşlarımızı biz seçelim. Bu seçimdeki kriterleride biz belirleyelim. Sonra bu borazan kelimeside hiç yakışık almamış. Ayrıca bu kelimeyle ne ifade ettiğinizide anlayamadım.
Sn Modalı'nın sitenizden yaptığı alıntıdaki davranış şeklinizde açıkçası beni şaşırttı. Excel.web.tr'nin misyonunda ilerlediğinizi ifade eden sizler için çelişkili bir davranış şekli olmuş. Bakın biz, sizin forumunuzda dahil olmak üzere -kendileri talep ettiği müddetçe- tüm ücretsiz yardımlaşma forumlarının tanıtımlarını ilgili başlığımızda yaptık. Bundan hiç bir zaman gocunmadığımız gibi samimi desteğimizide verdik. Bizim misyonumuzda, herkes istediği forumda istediği soruyu yöneltebilir. Böyle bir tercih hiç bir zaman bizi ilgilendiren bir konu olmaz.
Sonuç olarak, bu tip başlıklarla birbirimizi kıracağımıza dostuğu ön plana çıkartalım. Bu konunun bu şekliyle daha fazla uzatılmamasını tüm arkadaşlardan rica ediyorum.