Açılır listeye link eklemek! yardım

Excel Vers. ve Dili
2003 excel
kusura bakmayın
ben onu commanbutton ile yapmışım commanbutton eklemek için lütfen tıklayın
ekledikten sonra sağ tuş tıklayın. properties - listfilRange -
Kod:
A1:A5
bunu yazın.
ve sayfanın kod bölümüne
Kod:
Private Sub ComboBox1_Change()
Worksheets(ComboBox1.Text).Select
End Sub
bu kodu yazın ve Tasarım Modunu kapatarak işlem sayfa seçiniz.
command butonu ekledim properties panelinde listfrange diye birşey yazmıyor ki

Excel Vers. ve Dili
2003 excel
kullanıcı adı ve şifre oluşturmam gerekiyorda onu hangi konu başlıgı altına yazmam gerekiyor bir bilginiz var mı.

Excel Vers. ve Dili
2003 excel
bunu anlamadım ama isterseniz yeni başlayanlar bölümünde açınız gerekli bölüme taşır arkadaşlar

Bir giriş sayfası olmalıdır. Alışveriş yapabilmek için üye ol seçeneği bulunmalıdır. Kullanıcı, bu seçeneğe tıklayınca kişisel bilgilerini gireceği forma ulaşmalıdır. Form yoluyla girilen bilgiler bu bilgiler bir veri tabanında tutulmalıdır. [Kullanıcı adı ve parolası, Ad, Soyad, Doğum tarihi, Cinsiyet (açılan kutu da seçimlik olmalıdır) üyelik tarihi telefon ve adres]
bu işlemlari yaptıkdan sonra kişi kullanıcı adını ve şifresinin kullnarak anasayfaya ulaşabilmesi gerekiyor şifreyi yanlış girdiyse de şifre hatalıdır diye hata vermesi gerekeiyor... şimdi anladınız mı ?

İ

İhsan Tank

Misafir
bunu anlamadım ama isterseniz yeni başlayanlar bölümünde açınız gerekli bölüme taşır arkadaşlar

Bir giriş sayfası olmalıdır. Alışveriş yapabilmek için üye ol seçeneği bulunmalıdır. Kullanıcı, bu seçeneğe tıklayınca kişisel bilgilerini gireceği forma ulaşmalıdır. Form yoluyla girilen bilgiler bu bilgiler bir veri tabanında tutulmalıdır. [Kullanıcı adı ve parolası, Ad, Soyad, Doğum tarihi, Cinsiyet (açılan kutu da seçimlik olmalıdır) üyelik tarihi telefon ve adres]
bu işlemlari yaptıkdan sonra kişi kullanıcı adını ve şifresinin kullnarak anasayfaya ulaşabilmesi gerekiyor şifreyi yanlış girdiyse de şifre hatalıdır diye hata vermesi gerekeiyor... şimdi anladınız mı ?
bu söylediklerinizin bu konu ile alakası bulunmuyor
lütfen arama yaparak bulamazsanız yeni bir konu başlığı açarak sorunuzu sorunuz

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 türkçe
osman bey yapmış oldugunuz bu acılan lısteden nasıl dıger sekmelere gecebılıyoruz. yardımcı olabılır mısınız.

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 türkçe
burada sadece öğrencı noya gore fıltre uygulayıp sıra no her zaman 1den baslayarak devam edecek

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 türkçe
hocam zatan bır ek yolladım orada fıltre uygula butonuna tıklayarak öğrenci noya gore fıltre uygulayacak. sıra no ise fıltre sırasında her zaman 1den baslayacak