• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

açılış mesajı sesli olsun

Sayın anemos;

Örneğiniz çok güzel.

Fakat (Ses dosyasını aynı klasör içine atıp) modülü benim çalışmama kopyaladığım halde, benim çalışmadı.

Kendi formunuzun "Modal" özelliğini kontrol ettiniz mi? "False" olmazsa çalışmaz.

Sn. Anemos;

Serde acemilik olduğundan "Modal" özelliği nasıl bulacağız. Formun Properties'inde böyle bir hane yok. Açıklarsanız memnun olurum. Çünkü çok güzel.
Teşekkürler.

Özelliğin tam adı "ShowModal". Daha kolay yolu ise, kodlarda formu çağıran komutun yanına "0" yazmaktır. >> Userform1.Show 0

Sn. anemos;

ThisWorbork'a
Private Sub Workbook_Open()

Application.Visible = False
UserForm1.Show 0
End Sub
Yazdığım halde, yine olmadı.

İlginize teşekkür.

Sayın anemos iyi çalışmalar ,
excele ses ekleme ile ilgili çalışmaları günlerdir arıyorum .sizin yapmış olduğunuz "programa hoş geldiniz"dosyası ile karşılaşıyorum.işte tam aradığım gibi derken sonu hüsran çünkü kodlar ve excel sayfası gizlenmiş olduğu için yada ben beceremediğim için öylece kalakaldım.gerçi siz userform ile yapmışsınız.ben excel sayfasına ses eklemek istiyorum.ses kaydedici ile almış olduğum sesin konumu C:\Documents and Settings\ihsid\Desktop (dosyanın üzerinde sağ tuşu tıklayıp özelliklerine baktığımda konum o şekilde gözüküyor) dosyanın adı kedi. kodu ne şekilde olmalı yardımcı olursanız sevinirim.

Sayın xxihsidxx,
Birkaç gündür bilgisayarımdan uzaktaydım. Yazınızı şimdi gördüm. Sizin için örnek bir dosya hazırladım. Açıklamalar dosyadadır.
Saygılar.

Merhaba,
PowerPointte olduğu gibi Excelde de ses dosyaya gömülebiliyor. Dosya ekte.

Edit: Dosya eklenmemiş.

hangi ekte göremedim

Geri