• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Aidat Takip.

Sayın sward175,

Emek veren üstatlara ve paylaşımda bulunan size teşekkürler.

Herkese Merhabalar,

Sayın: Korhan Ayhan, Uzmanamele, Ömer Faruk ve Mahir64 üstatların desteği ve bilgileri ile yapmış olduğum Aidat Takip dosyasını sizlerle paylaşıyorum.

Apartman, Site, Dernek yada aidat topladığınız her birimde kullanabilirsiniz.
Açıklama sayfasını okumanızı rica ederim.
Anlaşılmayan bir yeri olursa dilimin döndüğünce yardıma hazırım.
Saygılarımla,sward175

Ellerinize sağlık
sizlerden bir ricam vardı bu programa ek olarak ödeme ihtarnamesi gibi birşey almamız mümkün mü
yana bir pencere eklenerek kişi ismi seçilip borç dökümü alınabilir mi

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2022-09-27 at 11.48.13.jpeg
    WhatsApp Image 2022-09-27 at 11.48.13.jpeg
    531.2 KB · Görüntüleme: 36
Herkese Merhabalar,

Sayın: Korhan Ayhan, Uzmanamele, Ömer Faruk ve Mahir64 üstatların desteği ve bilgileri ile yapmış olduğum Aidat Takip dosyasını sizlerle paylaşıyorum.

Apartman, Site, Dernek yada aidat topladığınız her birimde kullanabilirsiniz.
Açıklama sayfasını okumanızı rica ederim.
Anlaşılmayan bir yeri olursa dilimin döndüğünce yardıma hazırım.
Saygılarımla,sward175
Merhabalar
Yaptığınız excel çok güzel olmuş bende bunu kullanıyorum. dernekle ilgili hesaplarda, ama dernekte aktif olarak çalışan yönetimdeki arkadaşlar aidat öedemiyor. ödemeyince bunlarda yine borç çıkıyor. ben onların aylık ödemelerine ne yazarsam yazayım borç düşmüyor. MUAF gibi bir yazı yazssam o kişinin aylık ödemelerine borç yazmasa. bu her sene değişebişebiliyor yönetimdeki kişiler belli kişilere değil. herhangi birine MUAF yazdığımda o ayı borç olarak yansıtmasın borç sütünuna.
Böyle birşey yapmamım mümkünmüdür hocam.

Selamlar.

Herkese Merhabalar,

Daha önce paylaşmış olduğum Aidat takip dosyasına "borç sorgulama" ve "Borç uyarı yazısı" ekleyerek paylaşıyorum.
İyi günlerde kullanmanız dileği ile,
sward175

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Herkese Merhabalar,

Daha önce paylaşmış olduğum Aidat takip dosyasına "borç sorgulama" ve "Borç uyarı yazısı" ekleyerek paylaşıyorum.
sward175
teşekkür ederim

Herkese Merhabalar,

sward175
bu exceli 60daire olacak şekilde düzenleyebilecek var mı. yardım için teşekkür ederim

Merhaba, ert55,
Yüklemiş olduğum dosya 100 üyelik siz kaç üye iseniz altta kalan satırları gizleyebilirsiniz.
Önemli not : Sakın satır yada sütün silmeyiniz aksi halde diğer sayfalar işlem yapmayacaktır.
İyi günlerde kullanmanız dileğiyle,
Hoşça kalın,
sward175

Ekli dosyalar

Merhaba, ert55,
Yüklemiş olduğum dosya 100 üyelik siz kaç üye iseniz altta kalan satırları gizleyebilirsiniz.
Önemli not : Sakın satır yada sütün silmeyiniz aksi halde diğer sayfalar işlem yapmayacaktır.
İyi günlerde kullanmanız dileğiyle,
Hoşça kalın,
sward175
çok teşekkür ederim

Geri