DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Merhaba sayın turist eksik bilgi verdim sanırım. Sıra no yu önce Hakim sayfasındaki A lara verecek Sonra Personel sayfasındaki A lara
aynı şekilde diğer harfler içinde önce Hakim sonra Personel sayfasındaki harfleri yani her 2 sayfada ki harfleri dikkate alacak şekilde. Örnek Hakim sayfasında 7 tane A ile Personel sayfasında ki 7 tane A dan sonra Hakim sayfasındaki B nin 15 den başlayıp devam etmesi. Yordum sizi kusura bakmayın
Sayın turist ve sayın kuvari formülle bakabildiniz miSağ olun sayın kuvari elinize sağlık. Yukarıda yazdığım gibi ilk önce hakim listesinden başlamak üzere hakim ve personel listelerinin her ikisini de dikkate alacak şekilde düzenleyebilir misiniz formülü
=TOPLA.ÇARPIM(--DEĞİL(ELEMAN({1;2};hakim!$A$3:$A$12&"hakim";personel!$A$3:$A$12&"personel")>A3))+TOPLA.ÇARPIM(--(ELEMAN({1;2};hakim!A3:$A$12&"hakim";personel!A3:$A$12&"personel")=A3&PARÇAAL(HÜCRE("dosyaadı");BUL("]";HÜCRE("dosyaadı");1)+1;99)))
=TOPLA.ÇARPIM(--DEĞİL(ELEMAN({1;2};EĞER(hakim!$C$3:$C$1000<>"";hakim!$C$3:$C$1000&"hakim";"ZZZ");EĞER(personel!$C$3:$C$1000<>"";personel!$C$3:$C$1000&"personel";"ZZZ"))>C3))+TOPLA.ÇARPIM(--(ELEMAN({1;2};hakim!C3:$C$1000&"hakim";personel!C3:$C$1000&"personel")=C3&PARÇAAL(HÜCRE("dosyaadı");BUL("]";HÜCRE("dosyaadı");1)+1;99)))
Sağ olun. Helâli hoş olsun.Sizi ve sayın turisti çok yordum hakkınızı helal edin Sabrınız ve ilginiz için teşekkür ederim
Emekleriniz boşa gitmedi sayın kuvari bilgilerin formülle alınmadığı başka bir çalışmada kullanacağım inşallah formülünüzü. Tekrar teşekkür ederim.Maalesef sorularınızı eksik soruyorsunuz. Bu şekilde emekler boşa gidiyor.
sayın turist ve sayın kuvari bu formüle bakabildiiniz mi acabaBilgileri isimlerin bulunduğu ilk çalışma kitabından almak için sayın turist tarafından yapılan =EĞERSAY($D$3:$D$75;"<="&D3)-(EĞERSAY($D$3:$D$75;D3)-1)+EĞERSAY($D$33;D3)-1 formülü ekte gönderdiğim örnek dosyada da açıkladığım üzere E ve Q sütunlarını alacak şekilde düzenleyebilir misiniz?