- Excel Vers. ve Dili
- 2013 Türkçe
Foruma olan ilginin giderek azalacağını düşünüyorum.
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Merhaba,Günaydın,
Altın Üyelik için başvuru formunda doldurulması zorunlu alanlarda E-mail adresi, şifre ve şifre onayı istenmektedir. E-mail adresi gereklidir iletişim için ancak şifre ve şifre onayı (internet üzerinden alışveriş işinden anlamadığım için soruyorum) neden zorunludur? Şifre kişilere özel paylaşılmaması gereken bir bilgidir diye düşünüyorum.
Teşekkürler.
Hüseyin Bey;Özel Mesaj ile iban numarası alabilirmiyim direk havale yapmak için
Hüseyin Bey,Sayın turist,
mesajınız için teşekkür ederim.
Daha önce bir mesajda yazdım, ancak arada kalmıştır, dikkatten kaçmasın diye bilgi vereyim.
Forumda sorulara fedakarca yanıt veren hatırı sayılır bir arkadaşımız var.
Bu arkadaşlar için yeni bir üye grubu oluşturup bu arkadaşların dosya ekleme gibi limit sorunları olmamasını sağlayacağız.
Ayrıca bu grup aynı zamanda bizim için uzmanlığa ve moderatörlüğe geçiş için bazı arkadaşları takip etme imkanı verecektir.
Bu uygulamanın duyurusunu da yarın yapağım.
Teşekkürler.
Hüseyin'bey sizi anlamamak imkansız sadece sizden bir şey öğrenmek isterim. ( site aylık maliyetlerini bilmediğim için.) Sitenin aylık maliyeti ne kadardır acaba. Yorumları okuyorum sizin gibi haklı bulduğum vede haksız bulduklarım var. Yukardaki kırmızı ile belirtilen yerleri merak ediyorsanız cevap alırsam yorumumu yapacağım. Ya açık olarak yada özel mesajdan bilgilendirmek umuduyla. İmzam gibi Veren el alan elden evla'dır.Merhaba Arkadaşlar,
evet şuan için dosya ekleme ve indirme altın üyelik ile mümkün olacak.
yanlışlarımız olabilir.
Adım adım yoluna koyacağız.
Ancak hiç bir zaman herkesi mutlu etmek mümkün olmuyor.
350.000 e yakın üyenin olduğu bir ortamda sanırım bunu doğal karşılamak gerekiyor.
İnanın bir üyemizin bile "yapılan etik" değil şeklinde serzenişi beni üzüyor.
Sık sık reklamlardan yana şikayet alıyoruz.
Bazen uygunsuz reklam yayınlandığı söyleniyor(Sanırım konuyu açan sadece benim.) burası vardar07 ye aittir, bazen reklamdan forumu rahat gezemiyoruz deniyor.
Foruma giriş çıkış fazla olunca ve dolayısı ile dosya ekleme ve indirme çoğalınca forum yavaş diye şikayet ediliyor.
Yıllık 15 TL ödeyerek forumu reklamsız kullanın, 14 saate yakın yüzlerce videodan faydalanın ve elde edilen gelir ile forumda geliştirmeler yapalım daha sorunsuz kullanın diyoruz.
Sayın Baggwell,Merhaba ExcelF1
10 gün karşılığında 40 kuruş ödemek ve sınırsız bilgiye ulaşmak,
Bu yönden bakılırsa paha biçilmez bilgi kaynağı diyebiliriz.
Örneğin dışarıda excel kursu almak isteyenlere, bu eğitimi daha uygun nerede bulabilirsiniz düşüncesindeyim..
Bunu yıllık ücret olarak değilde foruma olan borcum niteliğinde düşündüm
Sayın ExcelF1 diyorsunuzki "Ben bu sitenin eski uzmanlarından biriyim." ama herkezden önce konu açıp konu hakkında tabiri caiz ise mağdur olacağınız belirtiyorsunuz bırakında siz değil aritmetik hesabını yapan kişilere bırakalım. Sayın "Baggwell" haklı niçin herkez maddi çıkar gözetmeden bilgisi doğrultusunda birilerine yardım etmeye çalışıyor. Eğer bu site Kişilerin birbirine yardım amacına ise sayın "Baggwell" haklı yok maddi kazanç ise site sahibi haklı. Yukarda Hüseyin beye bir #32. Mesajda soru illettim .Cevabı gelirse sizlerle paylaşırım.Sayın Baggwell,
Ben bu sitenin eski uzmanlarından biriyim. Saatlerimi, hatta günlerimi verdiğim zamanlar oldu. Gecelerimin çok uzun saatleri bu forumda geçti. Sabahın ilk saatlerine kadar, sorulara cevap vermek için uğraştığım zamanlar oldu.
Buna rağmen, alınan bu karara sadece "Üzüldüm, Umarım bir çözüm bulunur" şeklinde iyi niyetli bir temenni oldu. Ama Siz, yazınız ile bizi biraz yargılamış gibisiniz.Size, şu söyleminize istinaden 1 soru sorayım.
"...foruma olan borcum niteliğinde düşündüm."
Peki forumun bize borcu ?
Sayın vardar07, ben mağdur olacağımı hiçbir zaman belirtmedim. Ama Siz, Sayın Baggwell'den daha farklı, bizi direkt olarak yargılıyorsunuz.Sayın ExcelF1 diyorsunuzki "Ben bu sitenin eski uzmanlarından biriyim." ama herkezden önce konu açıp konu hakkında tabiri caiz ise mağdur olacağınız belirtiyorsunuz bırakında siz değil aritmetik hesabını yapan kişilere bırakalım. Sayın "Baggwell" haklı niçin herkez maddi çıkar gözetmeden bilgisi doğrultusunda birilerine yardım etmeye çalışıyor. Eğer bu site Kişilerin birbirine yardım amacına ise sayın "Baggwell" haklı yok maddi kazanç ise site sahibi haklı. Yukarda Hüseyin beye bir #32. Mesajda soru illettim .Cevabı gelirse sizlerle paylaşırım.
Herkeze bu saatten sonra nice nice iyi yıllar.