- Excel Vers. ve Dili
- Excel 2010 - Türkçe
İşlem Tamam.Hüseyin bey,
Altın üyelik için ödememi yaptım. Üyeliğimi onaylarsanız sevinirim.
İyi günler.
Teşekkürler.
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
İşlem Tamam.Hüseyin bey,
Altın üyelik için ödememi yaptım. Üyeliğimi onaylarsanız sevinirim.
İyi günler.
Merhaba,Merhaba,
5 yıllık altın üyelik için gerekli ödeme yapılmıştır.
Merhaba,2 Kez Kredi kartı ile ödeme yapmaya çalıştım. Ancak Banka onayı gerçekleşmedi. Bir sorun mu var ? Yarın bankadan ödeme alınıp alınmadığımı kontrol edeceğim.
Saygılarımla,
Altın Üyeliğinizi aktif ettim.Merhaba
5 yıllık altın üyelik için gerekli ödeme yapılmıştır.
Hüseyin bey teşekkürler iyi günler.Altın Üyeliğinizi aktif ettim.
DVD niz bugün kargoya verilecek.
Teşekkürler.
Altin Üyeliğinizi aktif ettim.5 yıllık üyelik için ödeme yapılmıştır...
Bu site, bir zamanlar üyelerinden gelen bilgileri toplayıp paraya çevirdiği için terk ettiğimiz (http://www.office.gen.tr/urun-sorucevap-582.html) ofis.gen.tr ye benzemedi mi sizce ?evet tamam iyi hoş guzel bir uygulama yapılmış ama altın uye olmayan arkdaşlar hiç bir şekilde dosya indiremiyor buda forumda user kayıba yol açagı kanatindeyim yani altın uye olmadıgında forum hiç bir işine yaramıyor.
Bu site, bir zamanlar üyelerinden gelen bilgileri toplayıp paraya çevirdiği için terk ettiğimiz (http://www.office.gen.tr/urun-sorucevap-582.html) ofis.gen.tr ye benzemedi mi sizce ?Altin Üyeliğinizi aktif ettim.
DVDniz pazartesi kargoya verilecek.
Teşekkürler
Sn. asimavi50,Değerli site yetkilileri değerli üyeler; yönetim haklı diyorum çünkü, her mesaja her dosyaya ilgi büyük cevap daha büyük! Saatlerce emek veriliyor, makrolar kodlar formüller vb...Kısaca kuyudaki pis suyu içmek istemiyorsan çeşmeden akana saygı göstereceksin...Dosya ekleyemiyorum evet, sorun mu sorun. Fakat emeğin karşılığıda bir yerde alınması gerek diye düşünüyorum. İş benim menfaatime kaldı ise haklıyım, ortaya konuşursak emek verenleri göz ardı edemem. Belki bir esneklik düşünülebilir, artık buda yönetime kalmış bir tercih. Sorunun çözüldüğünde iyi, cevap aldığında iyi, öğrendiğinde iyi... şimdi mi kötü diye sorduğumda kendime haklılar diye kanaat getirdim. (Şahsi fikrim bu)